Stiftelsen reparasjon for produsert boliger

May 8

Stiftelsen reparasjon for produsert boliger

Grunnlaget for en produsert hjem er en av de viktigste elementene i strukturen. Stiftelsen gir stabilitet og støtte for hjemmet. Produsert hjem kan ha et betongfundament slab eller blokk, en hevet metall stiftelse eller heavy-duty seismiske støtter.

Merke problemet

En sprekk eller pause i produseres hjemmet er grunnlaget ikke umiddelbart merkbar. Periodisk sjekk i hjemmet for ytre skader. Et svakt punkt i gulvet eller spartanske kan indikere et problem med foundation.

Ansette en profesjonell

Med mindre du er flink til å reparere en stiftelse, ikke prøv disse reparasjonene på egenhånd. Feil foundation reparasjoner kan føre til ytterligere strukturelle problemer med ditt hjem. Hvis du mistenker at et problem med din produsert hjem foundation, konsultere en profesjonell entreprenør. Selskapet du kjøpte ditt kanskje kunne anbefale lokale fagfolk med erfaring i produsert homes.

Kontakt din forsikringsagent

Kostnaden for mange foundation reparasjoner vil være dekket av ditt hus er forsikring. Kontakt din agent så snart problemet er bekreftet, før du begynner reparasjoner i tilfelle din trenger å observere problemet først ham- selv. Huske på at din forsikringsagentforetaket kan kreve at du bruker enkelte entreprenører, så konsultere før ansette noen å fullføre reparasjoner.