Solsikkefrø & Bugs

September 19

Solsikkefrø & Bugs

Solsikke, eller Helianthus annuus, er en rad beskjære som finnes med sin opprinnelige kongenere, betyr at dyrket og innfødte arter av solsikker finnes i samme voksende område. Ifølge University of Minnesota, når kommersielle planting av solsikker startet i 1970, mange skadedyr av innfødte solsikker tilpasset de dyrkede artene av solsikker. Solsikker er utsatt for mer enn 150 insekt arter; men er solsikkefrø Mark, solsikke møll, anløpet fabrikk feil og røde sunflower frø weevil noen av de vanligste skadedyr som påvirker solsikkefrø.

Solsikkefrø Mark

Solsikkefrø Mark eller Neotephritis finalis, føre til sterilitet solsikkefrø når nyklekte Mark hule i solsikke blomster. Voksne er fluer med gulbrun stripete vinger. Voksne dukke opp i juli, med den første generasjonen pupating i solsikke hodet og andre generasjon overwintering i jord. Ifølge University of Minnesota, kan en enkelt Larvene ødelegge 12 eggstokkene, med eldre Mark fôring direkte på frø.

Solsikke møll

Solsikke møll, eller Homoeosoma electellum, er en utbredt pest i Nord-Amerika, og også oppstår i Mexico og kanadiske prairie provinsene. Voksen solsikke møll er skinnende grå, og Larvene har alternative mørke og lyse striper over en tan kroppen. Solsikke møll lay egg ved foten av solsikke florets og utvikle seg til unge instars som lever florets. Som instars eldre, de bar i solsikke hodet og forbruke frø og beholder vevet, forlater solsikker utsatt for ytterligere skade på vev fra soppinfeksjon.

Anløpet fabrikk feil

Anløpet fabrikk feil, eller Lygus lineolaris, skader solsikkefrø fôring på den reproduktive organer eller blad vevet, drepe omkringliggende vev og dermed forårsaker bitter-smaker frø med brune flekker. Voksne er ofte forvekslet med bladlus og blek grønn til mørk brun med en trekant gul på vingene. Voksne overvintrer i blad søppel, produsere to generasjoner per år. Alle faser av anløpet fabrikk bugs har vært nevnt i alle stadier av sunflower's reproduktiv vekst.

Rød Sunflower frø Weevil

Den røde sunflower frø weevil, eller Smicronyx fulvus, oppstår fra Appalachene til Pacific Northwest. De forårsake redusert solsikkefrø vekt og olje innhold når Larvene lever på frøene. Voksne lever på de solsikke støttebladene, skade dem ved å opprette pinpoint hull i vevet. Voksne er 2,5 til 3 mm lang med rødaktig-oransje skalaer. Hunnene legger egg i skall av solsikkefrø. Når Larvene er modne, kuttet de et hull i frø, faller til bakken og overwintering i jord og fremstår i begynnelsen av juni som pupae.