Snøklokke blomst planter

April 26

Snøklokke blomster blomstre i tidlig på våren, ofte bryte gjennom snø og is til stråler av solen. De vises før våren crocus og andre våren pærer. Vitenskapelig navn er Galanthus, og det er over 19 forskjellige varianter, alle ser likt med bare små forskjeller.

Beskrivelse

Snowdrops vokse 3 til 6 inches høy med grå grønne blader har tykk tøff tips at anlegget for å presse gjennom frossen jord. Blomster er tre sider klokke-lignende blomster, med tre lange petals, kalt kronblader, rundt tre mindre kronblad i midten. Blomster er hvite avkortet med grønt, med noen varianter har grønne eller gull coloring på hvitt. Noen varianter har doble indre kronblad. De vokser fra små pærer eller corms, en blomst og stammen per plante, og foretrekker masse plantings. De lukter noe som honning.

Historie

Navnet Galanthus kommer fra gresk ord som betyr melk og blomst. Kallenavn inkluderer rettferdig Maids av februar og kyndelsmesse klokker, oppkalt etter en gammel feiring på den andre dagen i februar når snowdrops ofte blomstre. Anlegget er innfødt til alpine områder av Europa, Sveits og Østerrike. Engelsk tok en spesiell forkjærlighet til blomsten og innførte den til Italia. Blomst vokser overalt der det finnes en kald temperatur-sesong.

Krav

Snowdrops overleve i temperaturer til 14 grader under null og er beskyttet mot kaldere temperaturer med en 4 - til 7-tommers lag mulch. Corms spire våren når temperaturen når 28 til 32 grader F. Blomsten foretrekker full sol, men liker å være skyggelagt om sommeren og en god kandidat for statsborgerskap i skoger med løvtrær og busker til å skyggelegge det under varme månedene. Det krever også fuktig men godt drenert jord i skogsområder.

Planting

Plante corms 3 til 5 inches dypt i fallet før vanskelig frost. Plassen dem 2 til 3 inches hverandre og gressmalingsklaffen for beskyttelse vinteren. Noen ganger de ikke vil komme første våren etter planting, men vil andre.

Omsorg

Ikke la corms tørke ut før planting. Plantene nyte blir overfylt, men deles lett ved å grave når de blomstrer mens bladene er fortsatt grønt. Plante umiddelbart 2 til 4 inches dyp og 3 inches hverandre. Ikke Fjern døende blader til enhver tid. Bare la dem visne bort så energi lagres i corm for neste sesong. Snowdrops nytte av et dryss av kjøttbenmel gjelder per pakke instruksjoner våren.

Bruker

Bruke snowdrops som snittblomster i vaser. Større varianter er bedre enn små, så bruk G. elwessi eller G. caucasicus. Snowdrops gi statsborgerskap og spredt i skogsområder. Liten typer gå i rock hager eller i opp senger, hvor de blir bedre sett på nært hold. Bruk som våren bunndekkende eller foran blomsterbed, hvor deres lille størrelse er lett sett å innlede våren.