Små varmeelementer som er trygge for et barns rom

September 28

De kjøligere månedene tur våre tanker til å finne den mest effektive måten å holde våre hjem varm og toasty. Mens ingen elektrisk apparat anses som helt sikker rundt små barn, er noen plass varmeovner tryggere enn andre.

Konveksjon ovner

En konveksjon ovn er et utmerket valg for et barns rom fordi varmeelementer er minimal utsatt, spesielt på modeller som ikke inneholder en fan. Vifteløs modeller, men kan ikke holde et rom like varm som en konveksjon ovn med en reflektor og fan.

Baseboard varmeovner

Baseboard varmeovner fungerer godt i et barns rom fordi de er festet til undersiden av veggen og kan ikke bli banket over. Men den oppvarmede luften kommer ut gjennom et rør eller grill, og små barn bør være overvåket å bli sikker de ikke sette fingrene eller noe annet inn i åpningene.

Keramiske varmeelementer

Keramiske varmeelementer er lette, bærbare, og opererer ved oppvarming keramiske plater i stedet for metall spoler. Oppvarmet diskene avgir varme, og dermed oppvarming rommet. Keramiske varmeelementer operere ved lavere temperaturer, noe som gjør dem tryggere rundt barn, men de kan ikke holde et rom like varm som andre typer ovner.

Kortbølgeteknologi

Kortbølgeteknologi er mer energieffektive enn de fleste, og inkluderer en funksjon som stiller dem av og på for å opprettholde en jevn temperatur. En ulempe er at i mange modeller, varmeelementer er dekket av en grill med brede åpninger som kan bli veldig varmt. Veggmontert enheter ville være pengeskap i et barns rom.

Sikkerhetsutstyr

Uansett hvilken plass varmeapparatet du velger, kan du se etter sikkerhetsfunksjoner som UL segl godkjenning, automatisk lukke-offs, liten gitre som ikke tillater små fingre å få i dem, lukket varmeelementer og veggmontering. Instruere barna å holde minst 3 fot unna plass ovner, og unngå å la barn alene i et rom med en plass Varmeapparat hvis mulig.