Små roser som kan dyrkes i

May 13

Små roser som kan dyrkes i

Miniatyr roser er en type rosebusk som produserer 1 - til 2-tommers blomstrer. De er oppkalt miniatyr roser fordi de er en mindre versjon av floribunda rose. Miniatyr roser modne høyde varierer fra 6 til 18 inches avhengig variasjonen. Grunn av sin størrelse liker mange eiere å dyrke dem i små beholdere innendørs. Starina, Minnie Pearl, svart Jade og Snowbride er noen varianter anbefalt av programmet hagebruk ved Iowa State University.

Beholder

Miniatyr roser er best dyrkes i 6 til 8 - tommers gryte. Denne størrelsen vil gi rom for rotsystemet roser vokse og utvikle seg. Det er spesielt viktig at potten inneholder hull i bunnen for tilstrekkelig drenering. Mens roser som fuktig jord, er det ikke bra for sine røtter å sitte i vann. Hullene kan overflødig vann ut pottens bunnen, redusere risikoen for røttene blir syke. Miniatyr roser bør plantes på en kommersiell potting blanding som inneholder vermikulitt og perlite.

Sollys

Akkurat som deres større slektninger krever miniatyr roser store mengder sollys. De trenger minst seks timer med sollys hver dag. Sør eller vest mot windows er de beste stedene å plassere rosene. Roter pottene hver en til to uker for å oppmuntre selv vekst. Kontroller at temperaturen i vinduet forblir jevnt på 60 grader Fahrenheit eller varmere. Hvis miniatyr roser utsettes for temperaturer over 50 grader Fahrenheit eller under, vil de produserer færre blomstrer.

Vann

Miniatyr roser krever vann mer ofte fordi deres små beholdere kan tørke ut ganske raskt. Når toppen 1 tomme jord i potten er tørt, må rose bli vannet. Bruk en vannkanne for å helle vann direkte inn i potten før det kjører fra bunnen. Pass på at du ikke får vann på bladene som dette kan føre til dannelse av mugg. Miniatyr roser også kreve fuktighet følge bladene fra snu gult og shriveling. En luftfukter kan brukes å øke rommets fuktighet. Et annet alternativ er å plassere potten på en rett som er full av stein. Legge vann til parabolen, men være sikker på at vannet ikke når bunnen av potten.

Gjødsel

Miniatyr roser krever gjødsel en gang eller to ganger i måneden under blomstrende scenen. Gjødsel høy i kalium er best når dette oppmuntrer blomstrende. 5-5-10 nitrogen, fosfor og kalium gjødsel er et eksempel på en god blanding for miniatyr roser. Alle gjødsel bør brukes på en fjerdedel styrke å unngå over-gjødsling, som kan forårsake overflødig grønn vekst samtidig blomst formasjon.

Beskjæring

Miniatyr roser krever beskjæring akkurat som vanlige roser. Fjern blomstrer som de visne for å oppmuntre flere blomstrer ved å kutte stammen til første blad med fem brosjyrer. Fjern alle gule, syke eller døde blader. Klipp ut en svak eller syke canes tynn anlegget og tillate sollys til anleggets sentrum. Beskjære planter som de vokser å oppmuntre en frisk avrundet form.