Slik utrydde sedertre trær

July 11

Slik utrydde sedertre trær

Langsom voksende, grasiøs sedertre trær er grønn i USA hardførhet soner 2 til 10. Cedars foretrekker filtrert sollys og blomstre i skyggefulle skoger fra havet kysten til fjellrike elevations. De fleste arter av sedertre trær er velkommen tillegg landskap og landet hager. Men den østlige rødt sedertre (Juniperus virginiana), som ikke er virkelig en cedar men del av juniper familien, kan være luftig og invasiv og vanskelig å utrydde fra beite og beskjære lander.

Instruksjoner

•Dig unge sedertre trær og transplantasjon til en annen plassering. Cedar er verdsatt for sin eviggrønne skjønnhet, omsorg og dekorativ verdi i landskapet. Et tre som har spiret uegnet beliggenhet finner en ny og velkommen hjem langs en gjerde eller som del av en windbreak og wildlife habitat. Ikke plante invasiv østlige red cedar.

•Skjære treet ned. Avskåret unge cedar seedlings ved foten av stammen eller bagasjerommet. Avhengig av treet, kan du bruke øks, håndsag eller kjedesagen.

•Burn feltet. Unge frøplanter vil bukke til varme og ødeleggelse av brann, og vil ikke re spire. Kontakt lokale myndigheter på innhente tillatelse eller når kontrollert brenning er tillatt i området.

•Introduce sau på beite eller meadow. Sau, spesielt Blackbelly Barbadoes sauer, elsker å knaske på cedar's vegetasjon og bark. De har også gni sine horn på stammene, skade bark integritet og drepe trær. En flokk sauer vil drepe alle din cedars i 2 til 3 sesonger.