Slik tester en lys Socket

June 19

Hvis du har et lys som ikke kan slås på, blir det første svaret å endre pære. Etter dette trinnet, vil du sannsynligvis se overbelastningsbryteren eller sikring for å se hvis kontakten mottar strøm. Hvis disse trinnene er fullført og lyset fortsatt ikke fungerer, er det tid for å se om lys socket er ødelagt og må erstattes.

Instruksjoner

•Vri kampen strømmen av på veggen. Fjern alle nyanser eller beslag knyttet til lys kontakten. Fjern skruene fra rundt kantene av socket selv og forsiktig lavere kontakten fra sin innslag. Fjerne isolerende ermet innenfor socketen.

•Sett klippet av kontinuitet testeren å varme ledelsen, som er messing skruen terminal eller svart wire ledelsen, foran socket. Rør sonden kategorien eller skru den inn i kontakten. Hvis kontinuitet tester ikke glød, er socket selv feil.

•Sett kontinuitet testerens ledningen til nøytrale leder, som er preget av en hvit ledning eller sølv skruen. Trykk sonden hvor som helst i den gjengede delen av kontakten. Hvis kontinuitet tester ikke glød, lys socket er feil og må erstattes.

Tips og advarsler

  • Lysarmaturer bære potensielt dødelig mengder elektrisitet. Det er viktig at denne operasjonen utføres bare på en del som ikke får strøm. For å være ekstra sikker, slå strømmen med strømbryteren eller sikring boksen.