Slik tester en lys Dimmer

May 28

Noen ganger en lysdemperbryter kan skape problemer, men heldigvis årsaken kan finnes lett i de fleste tilfeller. Oftest ligger problemet med pære, overbelastningsbryteren eller sikringsskapet, bytte eller kontakten. Før du vet den, være din lysdemperbryter sette lys på perfekt nivå for din neste fest. Selvfølgelig, hvis dimmer bryteren fortsatt ikke fungerer når du teste den, som betyr elektrisk kraft ikke blir til den. I så fall er det sannsynlig at du trenger profesjonell hjelp.

Instruksjoner

•Kontroller pære. Svært ofte, stopper på grunn av en makt kirurg eller alder, en pære rettferdig arbeider. Erstatte en socket som drives av din lysdemperbryter. Hvis lyset begynner å arbeide, du er god til å gå og test av din lysdemperbryter er over.

•Kontroller at strøm blir til kontakten. Bruke en spenning meter for å avgjøre om det er strøm gjør det til lys kampen. Hvis du får en positiv lesing, bør du være godt å gå.

•Kontroller at jo effektbryter eller sikring fører til strømuttaket ikke har fungerer. Noen ganger, er det en makt kirurg som resulterer i strømbryter eller sikring aktiveres. Gå til breaker eller sikringsskapet, og du vil merke at enten sikringen skal erstattes eller krets fører til uttaket har vært stengt. Bytt sikring eller vende bytte i effektbryter boksen gjenopprette strøm til din breaker-bryteren.

•Purchase en lang levetid pære for svakere lys eller kjøpe en ny dimmer hvis du oppdager en konstant summende kommer fra den, særlig hvis du bruker lys på et lavt nivå. Summende kommer fra vibrasjoner i filament. En lang levetid pære har en kraftigere filament og nyere dimmer brytere er forbedret for å eliminere problemet.