Slik tester en HVAC kompressor

January 22

Slik tester en HVAC kompressor

Kompressoren fungerer som den viktigste kjøleelement for HVAC-enheten din. Kompressoren er ansvarlige for temperatur, tetthet og kjølemediet i HVAC enheten. Komprimert damp fra kjølevæsken er avkjølt av omkringliggende luften i HVAC enhet å lage kule damp, som er spredt over hele systemet. En feil kompressor får enheten mislykkes. Testing av kompressoren kan være nødvendig å avgjøre om det er årsaken til en feil i HVAC.

Instruksjoner

•Fjern alle ledningene fra kompressor terminalene med en skrutrekker til å løsne ledningene. Rengjør terminalen med en tørr, ren håndkle.

•Kontroller terminalene C og S på kompressoren enheten bruker din multimeter, som bør settes til ohm. Trykk måleren mellom to terminaler teste kontinuitet. Hver terminal bør ha 30 ohm motstanden mellom C og R, R og S, og R og C. Høy motstand og en kul motor betyr kompressoren er dårlig.

•Test kondensatorer på enheten. Angi din multimeter kapasitans innstillingen. Slå av strømforsyningen til enheten. Kort de to terminalene på kondensatorer ved å holde en metall skrutrekker mellom dem fjerne fare for støt. Fjern ledningene fra kondensatoren. Sted måleren fører kondensatorer for en. Gode kondensatorer vil lese rundt 6 prosent av vurdering på kondensatoren. Høyere enn 6 prosent betyr kondensatoren er dårlig.