Slik tester en belysning kolonne

February 4

Slik tester en belysning kolonne

Testing en lys kolonne er nødvendig hvis du kjøper en brukt lys kolonne eller hvis det oppfører seg på en unormal måte. Dette innebærer mer enn bare testing kolonnen men også teste den stikkontakten som leverer strøm til kolonnen belysning. En helhetlig tilnærming fungerer best når de diagnostiserer elektriske problemer.

Instruksjoner

•Kontroller kolonnen lys for skader. Start med lyspæren og inspisere pære for åpenbare tegn på skade eller brudd. Se på lyspæren mottaket og se om det er noen mekaniske eller korrosjon. Se langs kolonne lyset og sørg for at det ikke er deformert eller skadet. Det bør ikke pausene i overflaten eller patina som skulle tilsi rust. Se på kabelen som kommer fra baksiden av kolonnen lys og se etter noen Bart metall. Bart metall skulle tilsi en skadet ledning og kan opprette en elektrisk kort. Se på utstikkerne å sørge for at de er rett og ikke brukket av.

•Plugg stikkontakt testeren inn i stikkontakten og vent til lyset på. Hvis lyset er jevn er uttaket bra; Hvis det blinker så er uttaket dårlig. Flytte til en annen stikkontakt og retest gjeldende med veggen socket tester. Hvis det er bra da plassere kolonnen belysning ved veggkontakten. Koble kolonnen belysning til en funksjonell strømuttak og slå på lampen. Kontroller hvis lyset kommer. Hvis du lukter ozon eller brenner deretter umiddelbart slår kolonnen belysning og koble den. Det er ledningsnett skader som krever en profesjonell elektriker til å reparere hvis det er tilfelle.

•Bytt gamle lyspæren med en ny lyspære sørge for at lampen ikke er bare feil på grunn av en dårlig lyspære. Slå kolonnen belysning av først og og så skru den gamle lyspæren av lyspære mottaket. Skru i den nye lyspæren med lett trykk og deretter aktivere kolonnen belysning. Hvis lyset kommer på er kolonnen belysning bra; Hvis det fortsatt ikke lyser så det er ødelagt og må repareres av en apparatet reparatør eller elektriker.