Slik reparerer hull i siden av en bobil

October 16

Slik reparerer hull i siden av en bobil

Mobile homes tilbyr bekvemmeligheten av transitt, men de også ofrer holdbarhet. Følgelig mobile hjem er ofte mer utsatt for utvendig skade enn tradisjonelle hus som følge av alvorlig værforhold eller innvirkning skade. Hvis din bobil lider et hull i sitt eksteriør innvirkning, punktering eller korrosjon, trenger reparasjon så snart som mulig å hindre lekker og tap av temperaturen. Reparere et hull i siden av en bobil krever noen grunnleggende materialer å sy skadene.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes området rundt reparasjon med varmt vann og mildt vaskemiddel. Flere dråper flytende dish såpe i en bøtte med vann ofte fungerer godt for dette fordi parabolen såpe er en avfettingsmiddel. Skitt og støv forstyrrer din reparasjon og rengjøring forhindrer dette problemet. Skrubbe området rundt hullet med en svamp og deretter tørke den med et håndkle.

•Skjære et stykke reparasjon tape ut med saks som er litt større enn hullet. Båndet fungerer spesielt godt med vinyl Fasader, metall og aluminium på mobile hjem og hindrer vann lekker inni. Det er også resistente mot UV-skader fra solen.

•Plasser reparasjon tape over hullet og glatt det så det er ingen luftbobler.

•Paint reparasjon tape en matchende farge til resten av hjemme med en pensel slik at det passer i mer. De fleste reparasjon tape er hvite så det er farget bare uten ekstra forberedelser.

Tips og advarsler

  • Større hull skal fylles med en epoxy reparasjon kitt som brukes med en sparkel eller sparkel. Når hullet er fylt og reparasjon tørker, kan det være malt etter behov.