Slik klargjør Potter for Planting

August 21

Slik klargjør Potter for Planting

Blomsterpotter gir ideelle beholder plass til dyrking planter, innendørs eller i en potteplante landskap. Selv Potter kommer i ulike former, materiale - mange er plast, men de kan også være laget av leire, keramikk eller annet materiale- og farger, må alle grunnleggende forberedelser for å gjøre dem klar for å støtte planteliv. Med riktige forberedelser og omsorg, kan du sikre pottens klar for måneder av produktiv plantevekst.

Instruksjoner

•Rinse ut potten med vann, råder North Carolina State University. Dette hjelper kvitte rusk og skitt som har samlet inn i det over tid. Hvis potten er skitten, vask den med alle standard oppvaskmiddel og skyll den til noen flere bobler vises.

•Kontroller at potten har avrenningshull nederst for å hindre sitter rundt anlegget røtter. Sitter vann kan oppmuntre soppvekst og råtne. Hvis potten har ingen hull, poke fem-seks små hull---måling 1/4 til 1/2 inches tvers---i bunnen med en drill eller en hammer-og-spiker, antyder University of Illinois.

•Plasser et kaffefilter på bunnen av potten. Dette tillater vannet å dryppe ut samtidig bidra til å bevare jord og holde den renner gjennom drenering hullene, notater University of Illinois.

•Sterilize potting jord hvis det ikke har blitt sterilisert av produsenten, eller hvis du re bruker gamle potting jord. Colorado State University anbefaler spre jord i en skuff som ikke er dypere enn 4 inches, dekker den med folie og steking på 180 grader Fahrenheit i 30 minutter.

•Fyll jord i potten, fylle det i 2 inches av pottens randen. Potten er nå klar for planting.

Tips og advarsler

  • Hvis du oppdra houseplants, kan du ønsker å sette i potten i en skuff eller rett som har en lip. Dette hjelper samle alle vann det drypper ut av pottens drenering hull å holde den kjører på hjemmet ditt gulv eller tepper.