Slik installerer en detektor lyssekvensen

June 26

En bevegelse detektor lys har evnen til å slå seg på når bevegelse oppdages i sin synsfelt. Du kan installere en bevegelsesdetektor lys som hadde blitt fjernet fra sin beliggenhet på en veranda eller over en garasje på grunn av renovering eller reparasjonsarbeid. Fremgangsmåten er enkel siden ledningene nødvendig allerede er forberedt.

Instruksjoner

•Gå til sikringsboks og fjerne sikring eller tur overbelastningsbryteren for elektriske linjen som leverer strøm til ledninger der detektor lyssekvensen var tidligere. Sett en stige mot veggen av garasjen, hvis detektor lyssekvensen var installert tidligere over garasjeporten.

•Fjern skruene fra dekselplaten som dekker elektrisk krysset-boksen i veggen med en Phillips-skrutrekker. Plass lokket til side. Fjern alle strimler av elektriske tape som dekker eksponert endene av ledningene inne elektrisk koblingsboksen.

•Strip en ekstra 1/2 tommers isolasjon av endene av ledningene festet til baksiden av bevegelsesdetektoren lys med en ledning strippere.

•Twist utsatt slutten av røde wire som er knyttet til bevegelsesdetektoren lys rundt svarte ledningen som er også knyttet til lyset. Tvinn disse to ledninger rundt eksponert slutten av svarte ledningen i elektriske koblingsboksen. Vri en skrue fane på endene av disse ledninger med urviseren.

•Twist utsatt slutten av den hvite ledningen som er knyttet til lyset rundt den hvite ledningen i elektriske koblingsboksen. Vri en skrue fane på endene av disse ledninger med urviseren.

•Twist slutten av nakne kobbertråd som er knyttet til lyset rundt nakne kobber wire som er elektrisk koblingsboksen. Pakk strimler av elektriske tape rundt endene av to ledninger å isolere dem fra andre ledningene.

•Skyv ledningene til elektriske koblingsboksen. Plass vanntett pakning dekselet som følger med bevegelsesdetektoren lys på elektrisk koblingsboksen. Plasser lokket tilbake på og skru den ned. Plass baksiden av bevegelsesdetektoren lys mot lokket. Skru metall skruer gjennom bevegelsesdetektoren lys og lokket. Sett inn en pære i pære socket motion detektor lyset. Tilbake strøm til den elektriske linjen.

Tips og advarsler

  • Du kan endre standardinnstillingene for en detektor lyssekvensen ved å gjøre justeringer til innebygd kontroll knotter eller brytere.