Slik fjerner tre Sap fra Vinyl

August 5

Områder som er tett befolket med trær kan være et fantastisk sted å bo og leir. Dessverre, trær som maples, birches og furutrær vil ikke bare stoppe produsere sap fordi din bilseter, bobil, vinyl dekk, fasader eller markiser tilfeldigvis være i veien. Heldigvis, med noen rengjøring produkter og metoden riktig program, kan du fjerne tre sap fra uansett vinyl er flekkete med stoffet.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes vinyl produktet med en mild oppvaskmiddel og vann. Velg en såpe som passer for hva vinyl produktet du eier. Mens du kan vaske en vinyl dekk markise med en detergent som en mild oppvaskmiddel, bør du bruke noe mye mer mildt for å vaske en vinyl bilsete. Vente på vinyl tørke før du fortsetter.

•Apply en voks og fett remover til en ren klut. For vinyl stoffer, kan du bruke en fett remover eller et produkt som rensevæske for å bryte opp sap. For bil eller båt seter, bruker du en feil og tar remover å først myke sap slik at du kan tørke den med en klut.

•Scrub det berørte området forsiktig slik at du ikke spre sap rundt eller noen kladdeområde på vinyl.

•Vaskestasjonen tømmes unna rengjøringsmiddel med en ren og fuktig klut eller chamois.

•Vent området til tørk, så sjekk om alle sap er borte. Hvis noen sap restene, rense det berørte området du vil fjerne flere sap. Kan du rydde to eller aften tre ganger, avhengig av hvor tykk sap innskudd er på vinyl produktet.