Slik feilsøker du trykket bytte i Spa

June 12

Trykket bytte til et spa sanser vanntrykket i hulrom det er koblet til, og aktiverer varmeapparatet stafetten Spa. Trykket er laget når ventilene er lukket, noe som skaper en sel i hulrom. Når ventilene er åpne, vil ovnen ikke slå på fordi det ikke er nok vann til å opprettholde trykket. Når en trykkbryter ikke arbeider, varmes ikke vannet i spaet.

Instruksjoner

•Look om pumpen kjører og vann kommer gjennom spa vents. Lytte til termostaten å gjøre å klikke lyd og sjekke kontakt spaken av trykket bytte. Test temperaturen på vannet i spaet ved å plassere sonden av den digitale termometeret i det å se hvis termostaten registreres riktig temperaturen.

Frakobles ledninger som fører fra termostaten press bytte. Plasser endene av voltmeter ledningene på tilsvarende terminalene på termostaten---svarte tråden på den negative terminalen, røde ledningen på positive terminalen--- og ta en lese. Flytt voltmeter sonder på spolen der trykket bryteren ledningen møter det, og ta en annen lesning. Oppdager ingen makt på disse punktene betyr at bryteren luft er feil.

•Start temperaturen på termostaten helt opp til sin maksimale temperaturen. Teste det med voltmeter. En termostat er kalibrering når makt oppdages og ikke den andre.

•Look bak trykket bytte å finne svart-toothed utstyret. Slå det mot klokken til ingen flyttes det ytterligere, og vente på ovnen aktivere. Drei utstyret i klokkeretning til ovnen slås av. Slå utstyret en og en halv viser for å kalibrere trykket bytte. Ovnen vil slå tilbake på. Erstatt ovnen hvis det ikke slår tilbake på etter at det er kalibrert.

•Åpne ventiler og la pumpen kjøres tørr. Lytte til ovnen å stenge. Erstatte varmeapparatet enheten hvis den ikke.

•Shut av all makt. Avløp vann fra spa oppvarming enhet. Fjerne det to telegrammer fører til enheten varmeapparatet. Deaktivere tjenesten ventiler. Trekke av fleksible slangen som kobler bryteren til manifold. Klemme av slangen å hindre vannet strømmer ut av den.

•Fjern mutteren som holder trykket bytte på plass på kontrollboksen med en skiftenøkkel. Trekk trykket bytte ut av kontrollboksen.

•Wrap Teflon rørleggers tape rundt den gjengede end krage bryteren press terminaler. Installere nye bryteren. koble beholde mutter og rør tilbake på kontrollboksen. Koble ledninger til bryteren varmeapparatet. Åpne tjenesten ventiler. Slå og kalibrere trykket bytte.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper en erstatning bryter, kjøpe en som har rustfritt stål tråder, som plast tråder tendens til å ikke skru på riktig måte eller rett og vil forårsake lekkasjer.
  • Koble makt GFCI bryteren eller hovedpanelet strømbryter før fjerne og installere deler for å hindre electrocution.