Slik Care for utenfor Areca palmer

May 23

Areca palmer (Dypsis trompetkantarell) er blant tropiske hager mest grasiøs og forlokkende palms. Disse palmer er hardfør bare for amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 10 og 11, og kan bli alvorlig skadet av temperaturer under 30 degees Fahrenheit. Arecas har en gruppe vane og er mye brukt som en høy hekk anlegg i frostfritt områder. Disse palmer vokser fra 20 til 35 fot høy med en krone spredning av mellom 10 og 20 fot, så gi din plante masse plass. Relativt enkle å vokse, rasling lyden av areca's fjærlett blader gjør det et velkomment tillegg til en tropehage.

Instruksjoner

•Plant din areca i full sol eller delvis skygge. Fronds blir gult i full sol, men vil ikke bli skadet. Ikke endre jord, fordi arecas kan tilpasses de fleste tropiske jord.

•Et areca palm annenhver dag i to uker etter planting, deretter to ganger i uken i to uker. Vann ukentlig fremover hvis det ikke er en tomme av regn. Arecas liker ikke våte føtter, så ikke overwater.

•Fertilize din areca palm to ganger i året, tidlig på våren og tidlig høst, med en kvalitet palm gjødsel. Fôr magnesium sulfat (Epsom salt) og mangan en gang i året tidlig på våren. Mangan mangel er vanligvis sett på som en sykdom som kalles "frizzle topp," der den nye fronds kommer ut forvrengt.

•Se for spider mites under tørt, varmt vær og godbit med en miticide merket for bruk på palmer. Se på oversiden, og behandler med insecticidal såpe hver 10 dager. Behandle skala insekter med systemisk insektmiddel merket for bruk på palmer. Store trær eller grupper av arecas behandles best ved sprøyting med en systemisk insektmiddel brukes månedlig i etiketten retninger, i vekstsesongen.

•Trim nye skudd hvis du ønsker din areca har bare noen badebukser. Fjerne døde blader som de faller fra anlegget. Kuttet badebukser med døende tips til bakken. Du kan ikke lagre en trestamme når voksende spissen har dødd.

Tips og advarsler

  • Slanger og edderkopper liker å gjemme seg i stor gruppe arecas, så bruke hansker og verneklær og være forsiktig når rengjøring døde blader fra midten av klump.