Slik Care for Staghorn planter

August 13

Staghorn planter er 18 arter som vanligvis vokser på trestammer, røtter og steiner. De er ikke-parasittiske planter, gir sin egen næringsstoffer i stedet for å ta dem fra planter som de er tilknyttet. I tropisk klima hvor de stammer, regnet hydrat bregner og vask næringsstoffer til sine røtter. Tropiske planter, de fleste arter tåler ikke temperaturer slippe under 55 grader F, selv om noen arter tåler temperaturer ned til-30 grader F. omsorg for staghorn planter er ikke vanskelig så lenge du vet hvordan å skape det rette miljøet for plantene trives.

Instruksjoner

•Monter fern på et tre, tre eller bare noen sphagnum mosen lagt på bakken i delvis skygge. Den staghorn bregne vil ikke vokse på skitt, men må knyttes til organisk materiale, sikre det med ledning eller nylon strømpebukse.

•Et bregne, la det tørke helt mellom Pottejorden. I varme, tørre Vær bør dette være om en gang i uken. I våtere vær, vann etter behov.

•Fertilize staghorns månedlig i vekstsesongen med vannløselige komplett gjødsel. Når bregner er modne, ett eller to programmer gjødsel et år er tilstrekkelig. Følg instruksjonene på pakken for sikkerhet og program instruksjoner.