Skum & folie Duct isolasjon

August 5

Skum & folie Duct isolasjon

Hvis du skal effektivt varme og kjøle huset må du riktig isolere din kanaler. Kanaler er rør gjennom hvilke varm og kjølig luft inn og ut av hjemmet ditt; isolerende dem ved å pakke dem med skum eller folie isolasjon betyr at du får maksimal besparelser.

Hvor å isolere

Hvordan du isolerer ditt kanaler vil avhenge av lokale byggeforskrifter koden, og der i hjemmet ditt kanaler ligger. Alle kanaler må isolasjon for maksimal oppvarming og kjøling effektivitet, inkludert kanaler i garasjer og loft eller andre områder som ikke er betinget. Du bør også ta vare for å bryte alle kanaler ledd eller alle steder der rørene dine kanaler er koblet sammen. noen rør som er lang og dårlig isolert vil føre varme og kalde vindkast av luft inn i hjemmet ditt og dermed øke strømregningen.

Funksjoner

Spray skum isolasjon brukes i alle slags bygning fra selskaper til private boliger. Spray skum isolasjon sel ut luft og isolerer fort; Det kan også være en gjør det selv prosjekt. Spray skum er laget av polyuretan, en meget slitesterk og holdbar produsert materiale. Den har tusenvis av bruker og listen vokser; Det kan være vanskelig som glassfiber eller squishy som skum, som er hvorfor det fungerer så godt som en isolasjonsmateriale.

Fordeler

Spray skum isolasjon er flytende polyuretan som blir pumpet gjennom kanaler systemet med trykksatt spray dyser. Den utvides og skjemaer en solid, ennå fleksibel isolerende barriere som sel små sprekker og sømmer at du ikke engang ser. Påfør skummet på alle rør ledd og åpninger langs kanaler systemet. Det kan også brukes mellom bjelkene, bjelker som støtter en etasje eller tak, på loftet for maksimal isolasjon.

Folie isolasjon

En annen svært effektiv måte å isolere er med folie isolasjon. Det består av et dobbelt lag av polyetylen bobler klemt mellom to svært reflekterende folie strålende barrierer. Disse barrierene reflektere varmen som utstråler fra objekter i ditt hjem som ovner, clothesdryers og varmen fra solen på taket ditt. Folie isolasjon er en strålende barriere, som reflekterer opptil 97 prosent av strålende varme.

Energisparing

En uisolert kanaler system i et vanlig hjem kan forårsake tap av oppvarming og kjøling energi og lekker kanaler redusere den generelle effektiviteten i ditt hjem energisystem. Tetting kanaler med skum og/eller folie isolasjon er en av de beste måtene å opprettholde ditt hjem energieffektivitet og spare penger på månedlige regninger.