Sjekkliste for profesjonell huset rengjøringsmidler

February 6

Enten du er en profesjonell hus renere, eller du har så mye erfaring at du kan anses en, har du sannsynligvis en sjekkliste over oppgaver. Hvis du ikke har en liste, men du ønsker en, er bevegelse i riktig retning. Noen ganger er det vanskelig å holde orden, men det er derfor sjekklisten finnes. Bruke listen bidrar til å sikre at alle nødvendige oppgaver er fullført.

Kjøkken

Mange gjøremål må gjøres på kjøkkenet, og det er viktig å gjøre dem riktig. Du ønsker ikke bakterier flyter rundt og få inn maten. Retter bør vaskes daglig for å hindre skadedyr i å bli tiltrukket av området. Etter vask retter, toppen av tellere må tørkes med en fuktig klut, og bør desinfiseres en gang hver uke.

Kjøkkenvasken bør skylt og tørket regelmessig, vanligvis etter retter er vasket. Skap skal tømmes og støvet hver ukene. Utsiden av apparatene må tørkes ned med en fuktig klut etter behov, og gitt en vanlig rengjøring annenhver uke. Det samme gjelder for alle baseboard, vinduskarmer og andre områder som kan samle støv.

Bad

Badet er ennå en annen viktig område på kontrollisten for housecleaning. Dette er et rom som er kjent for sin bakterier, så selvfølgelig må være grundig med rengjøring og desinfisering.

Første er å rengjøre og desinfisere vask, counter, dusj, badekar, og noe laget av chrome. Disse elementene kan bare tørkes med en fuktig klut for daglig rengjøring, men bør få en grundig rengjøring med kommersielle rengjøring produkter en gang hver uke.

Utføre den samme ukentlig rengjøring tidsplanen med på toalettet, rengjøring innsiden og utsiden, inkludert rim, sete og lokk. Rengjør speilet etter behov med profesjonelle rengjøringsmiddel. Også bruke en fuktig klut til å rense av skapet hyllene, baseboards, noen vinduskarmer og vegger på en etter behov. Feie gulvet og tømme papirkurven hver dag, men gir gulvet en god mopping en gang hver uke.

Resten av hjemmet

Resten av hjemmet kan vanligvis betraktes som én kategori, siden mye av arbeidet er det samme fra rom til rom. Noen ting vil variere etter om plassen er et soverom eller en stue for eksempel så sjekk av relevant elementene etter behov.

Gjøre sengen hver dag, endring av sengetøy hver uke. Støv alle områder i rommet hver dag, får inn alle av hjørnene. Støv eller stryke bilderammene som del av daglige støvtørking. Rengjør speilene etter behov med vanlig rengjøringsmiddel.

Vinduskarmer, vegger, base styrene og døren tørkes med en fuktig klut etter behov, og få en rens ukentlig. Feie eller vakuum gulvet hver dag, avhengig av hvorvidt gulvene er teppebelagte. Hvis du har puter på møbler, vakuum dem en gang i uken med riktig pensel vedlegg for støvsuger. Etter gjør denne, ta en titt rundt i huset å se hvis det er noe du kan ha vært savnet og spot ren etter behov.