Sibirsk Ginseng planter

October 28

Eleutherococcus senticosus er det vitenskapelige navnet for Sibirsk ginseng planter som også vokser i Kina, Japan og Korea, ifølge nettstedet botaniske. Selv om det er lik den koreanske og asiatiske ginseng i egenskaper finnes nok forskjeller til å rettferdiggjøre berettigelse til Sibirsk ginseng.

Bakgrunn

Ginseng slekten omfatter 30 eller flere relaterte arter av trær og stikkende busker. Innfødt til nordøstlige Asia, Sibirsk ginseng-planten er fullt hardføre men sjelden vises i vestlige urtehager. I 1960 undersøkt russiske forskere Dardymov og Brekham Sibirsk ginseng-planten; men er det ikke oppført i russiske tradisjonell medisin, ifølge Planet Botanic nettstedet. Ginseng er en generell term som brukes for å beskrive forskjellige preparater fra røttene av planter som tilhører ivy familie. Navnet på eleuthero gir gratis-berried busk med arter navnet på senticosus definert som vanskelige på Latin.

Egenskaper

En gruppe av forbindelser kalt eleutherosides utgjør de viktigste aktive egenskapene Sibirsk ginseng. Tretten bestemt eleutherosides finnes i Sibirsk ginseng og er angitt med bokstaver mellom A og M, ifølge Planet Botanic nettstedet. Bruk Sibirsk ginseng primært som en forebyggende behandling eller forebyggende agent, ikke som en remedial forberedelse. En nøkkel bruke til Sibirsk ginseng er en adaptogenic på grunn av aspektet for å øke kroppens motstandskraft mot stress og bygge opp vitalitet. Adaptogen beskriver handlingen av et stoff som øker ikke-spesifikke motstand til en organisme i forbindelse med negative påvirkninger som stress og smitte.

Andre bruksområder

Russiske eksperimenter viser at bruk i Tsjernobyl-katastrofen redusert virkningene av stråling, ifølge nettstedet botaniske. Eleutherosides i Sibirsk ginseng skille den fra koreansk ginseng. Bruk Sibirsk ginseng for å bekjempe kronisk fibromyalgi og tretthet. Sibirsk ginseng øker produksjonen av lymphoctytes i kroppen for å motvirke bakterielle og virale infeksjoner. Brukes i Russland for behandling av luftveissykdommer skrift infeksjoner og influensa, antas det å hemme kreft cellevekst. Sibirsk ginseng øker sjelsevner som konsentrasjon, læring og hukommelse. Senking Kolesterol, stabilisere insulin i blodet og sirkulasjonen, forbedrer Sibirsk ginseng kroppens generelle helsetilstand. En annen brukes populær i behandling av kronisk Fatigue Syndrome (CFS).

Dosering

Standardisert ekstrakt av Sibirsk ginseng kommer fra tørkede roten inneholder 1 prosent eleutheroside E og tatt tre ganger daglig. Som med noen urte behandling, anbefales konsultasjon med en helse-utøveren eller lege.