Salt-Tolerant planter for en salt jord

July 3

Gartnere som lever i kyststrøkene må oppfylle flere utfordringer. Jord nær brytende bølger pleier å ha høye saltvann innhold og planter nær havet ofte opplever salt buildup på deres løvverk som følge av salt spray i luften. Oceanfront hager kan også oppleve høye varme, sandholdig jord, blåser sand og fattig jord. Bekjempe de skadelige virkningene av salt spray ved å plante salt-tolerant arter i landskapet.

Trær

Plante salt-tolerant trær nærmest havet blokkere salt vind. Den thornless felles honeylocust (Gleditsia triacanthos) blir 70 fot høy med en 40-fots spredning. De er hardføre i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene 4 å 9 og tåle tørke, salt og en rekke jord. Plante dette deciduous tree i full sol. Det østlige redcedar (Juniperus virginiana) tåler salt, varme og tørke. Dette evergreen vokser til 40 fot høye med en 20-fots spredning og er hardføre i sone 2-9. Den trives i full sol og godt drenert jord. Den østlige redcedar gir blå bær og tiltrekker dyreliv.

Busker

Salt-busker kan beskytte andre, mer øm arter. Tallet anlegget (Agava Americana) vokser til 6 fot høy med en 12-fots-spredning og har tykke, blå-grønne blader med spined marginer. Dette salt - og tørke-tolerant busk trives i USDA soner 9 til 10 og foretrekker solen og godt drenert jord. Tallet planter produserer blomster på høye stilker. Rugosa rose (Rosa rugosa) tåler salt, tørke og tunge beskjæring. Det er hardføre i sone 2 til 7 og vokser til 6 fot høy med en lik spredt. Denne løvbusk blomstrer i sommer med aromatiske rødt, lilla og hvite blomster etterfulgt av oransje til rød hofter. Anlegget rugosa roser i full sol og rik, godt drenert jord.

Gress

Gress kan dyrkes som kantlinjer eller bakken dekker og legge et lag av raslende bevegelsen til et kystlandskap. Maiden gress (Miscanthus sinensis) tåler salt og tørke. Den vokser i full sol til lys og godt drenert jord er hardføre i USDA soner 5 til 9. Denne 6 - 8 foot tall gress produserer rødbrun til en panicles og har gråt, grønne og hvite blader. Gulf muhly (Muhlenbergia capillaris) vokser 3 fot høy og er hardføre i soner 6 til 9. Den vokser i sun lys og godt drenert, sandholdig jord. Den tåler salt, tørke og varme produserer rosa, rødt, lilla og grå inflorescences. Gulf muhly vokser i klumper av mørk-grønn, skinnende løv.

Stauder

Stauder vokse og blomst for minst tre år og noen ganger for mye lenger. Teppe blomsten (Gaillardia X grandiflora) tåler salt, sand og tørre jord og trives i full sol. Hardy i USDA soner 2 til 10, dette staude vokser 12 36 inches høy. Den produserer gule og røde blomster som siste gjennom sommeren. Lantana (Lantana kamera) vokser 6 til 12 inches høy og er hardføre i soner 8 til 10. Lantanas blomstrer fra sommer å falle med oransje, rosa og gule blomster som tiltrekker sommerfugler. Dette staude foretrekker full sol og godt drenert jord og tåler salt og tørke.