Røykvarsler vil ikke stoppe piping

January 1

Intermitterende piping av en røykvarsler kan bokstavelig talt kjøre du gal. Sjenerende støy hindrer deg og din familie fra å sove, og du lurer på om alarmen selv fungerer riktig. Du har sjekket huset for røyk og flamme flere ganger men ingenting er galt. Du har erstattet batteriene, eller ved fastmontert detektorer, sjekket sikringsskapet. Det dumme tingen fortsatt chirps.

Instruksjoner

•Fjern batteriet fra røykvarsler. Legg den i en annen batteridrevet enheten for å avgjøre om det fungerer riktig. Hvis varen ikke fungerer, er batteriet dårlig. Skifte batteri med en ny.

•Skyv tilbakestillingsknappen. Noen røykvarslere har en reset knappen som når du forteller enheten når batteriet tilbudet og starte på nytt. Hvis du ikke push tilbakestillingsknappen, tror enheten det er fremdeles uten strøm og fortsetter å kvitre. Hvis dette ikke stopper piping, må du kanskje erstatte enheten.

•Kontroller en fastmontert røykvarsler med en spenning meter. Slå av strømmen og koble alarmen fra ledningen som kobler den til strømkilden. Sett ledningen på spenningen måleren. Slå på og se Hvis måleren toppene. Hvis det gjorde er ledningen live. Hvis det ikke gjorde wire har en feil og får ikke strøm. Konsultere en profesjonell elektriker for rewiring.

•Kontroller siden av røykvarsler for en etikett med en dato. Noen ganger, er det en installasjon eller utskifting dato bemerket. Røykvarslere bør erstattes hver 10 år.

•Vacuum åpninger på røyken alarm eller blåse ut interiøret med trykkluft. Spindelvev, støv og selv bugs kan tette enheten og hindre at den fungerer.

•Kontroller manualen for ytterligere elementer å sjekke. Hvis du har gjort alt det anbefaler og alarmen fortsatt chirps, kjøpe en ny enhet.

Tips og advarsler

  • Kontroller datoen på batteriene når du kjøper dem. De bare bære en kostnad for så lenge.