Rollen av næringsstoffer i ornamenter golfbaner

June 21

Som alle planter krever turfgrasses næringsstoffer for optimal vekst, de viktigste som er nitrogen, fosfor og kalium. Disse er også referert til som de primære næringsstoffene og er nødvendig i de høyeste antallene. Primære næringsstoffene spiller visse roller i ornamenter golfbaner helse.

Nitrogen

Nitrogen er mest essensielle næringsstoffer for ornamenter golfbaner, og hjelper gress opprettholde sin grønne farge og fremmer veksten av skudd og røtter. Det øker de gress toleranse for kulde, varme, tørke og slitasje. Gress som er mangelfull i nitrogen er mer utsatt for sykdom og har dårlig rekreasjon nivåer når skadet.

Fosfor

Fosfor er nest mest essensielle næringsstoffer for gress helse og spiller en avgjørende rolle i overføring av metabolisme og energi hele anlegget. Nylig plantet gress og planter krever spesielt riktig nivå av fosfor. Fosfor hjelper gress å få etablert raskere og fremmer frø produksjon og rot helse.

Kalium

Kalium er det tredje viktigste næringsstoffet avgjørende for optimal ornamenter golfbaner helse og bidrar med water transport og metabolisme. Næringsstoffer øker gress toleranse for miljømessige påkjenninger som kalde, varme og tørke og forbedrer motstand mot fungal sykdommen i alle grasarter. Kalium også fremmer roten helse i ornamenter golfbaner.