Proffene & ulemper av resirkulering vannflasker

May 27

Bruk av plast vann flasker er en økning i denne perioden av helse-bevissthet og miljømessige bekymring. Miljøvernere og regjeringen har inngrodd ideen om å redusere, gjenbruk og gjenvinning i våre sinn. For å være en ansvarlig forbruker, er det viktig at du samle alle fakta og forstå fordelene og ulempene av resirkulering.

Con: Dårlig resirkulering pris

Til tross for høy forbruksraten for flaskevann ikke en samkjøre resirkuleringsrate. Det har blitt anslått at mindre enn 25% av alle vannflasker får resirkulert; resten ender opp på søppelfyllinger. Legg til dette faktum at flertallet av flaskevann forbrukes når vi er på jobb eller på helsestudio, hvor mulighetene for å resirkulere er ikke rikelig.

Con: giftstoffer

Noen plastflasker inneholder kjemikalier som kan være farlig for vår helse, inkludert bisfenol A (BPA), dioksiner og ftalater. Disse giftstoffene er utgitt i miljøet når våre vannflasker forkastes, enten på et gjenvinningsanlegg eller en søppelfylling.

Pros: Redde miljøet

Plast er ikke biologisk nedbrytbart, betyr det ikke bryte ned lett. Faktisk ta plastflasker hundrevis av år å fornedre. Videre røyk plast utgivelser giftig når brent, som mange forskere ser som en faktor i global oppvarming. Resirkulering drastisk kutt ned på dette og mange andre skadevirkninger på miljøet.

Pro: Resirkulert bruker

Snarere enn å ta plass i deponier, kan plastflasker ha en second life som et helt annet produkt. Avhengig av plast flaske består av, kan den gjenvinnes til pute stuffing, tepper, klær og bildeler.

Betraktninger

Mest plast vann flasker laget av #1 PET, polyetylentereftalat, som er en av de vanligste typene av plast; Dette betyr at resirkulering fasiliteter skal være enkelt å finne. Imidlertid huske på at ikke alle byer har resirkulering fasiliteter. Også kan ikke lokkene på plastflasker resirkuleres. Hvis du har tenkt å resirkulere vannflasker, må du først fjerne dekslene.