Produkter for rengjøring laminat gulv

August 4

Produkter for rengjøring laminat gulv

Laminatgulv gir utseendet på dyre løvtre eller stein uten hefty prislappen. Selv om laminat er et billigere alternativ for gulv, vil det fortsatt Sist livs hvis velstelt og rengjort skikkelig. Ulike produkter som fjerner smuss, flekker og annet rusk fra laminat gulv og holde dem ser sitt beste.

Tørr Mopping

Regelmessig mopping med en støv mopp vil holde laminat gulv ser rent uten å bruke flytende. Annenhver dag, fjerne overflaten smuss, støv og rusk ved å tørke gulvene i mopping bevegelse med en tørr støv mopp. Tørr mopping laminat gulv vil fjerne rusk som småstein som kan forårsake sløvhet og riper. Plassere tepper på innganger og utganger av et rom vil også hjelpe redusere mengden avfall som du sporer på gulvet.

Eddik

Et felles, helt naturlig produkt som dreper sopp mens du fjerner ubehagelig lukt, hvit eddik vil holde laminat gulv rent og deodorized. Bland 1 kopp hvit eddik med 1 gallon varmt vann. Fyll en sprayflaske med blandingen. Starter på området lengst fra inngangen og tåke laminatgulvet med blandingen. Umiddelbart tørke blandingen av gulvet med en svamp. Fortsett misting gulvene og tørke med svamp mens du arbeider deg mot inngangen. Jobbe i små 3 til 4-fot seksjoner samtidig så du ikke altfor mette gulvet.

Ammoniakk

En vanlig ingrediens i mange vaskemidler, ammoniakk fjerner smuss og skitt fra laminat gulv uten å skade finish. Fylle en bøtte med 1 gallon varmt vann og Legg til 1/3 kopp av ammoniakk. Fukt en mikrofiberklut i blandingen og begynne skrubbing laminatgulv forsiktig i en sirkelbevegelse. Tørk ammoniakk blandingen av gulvene med en ren klut fuktet i kaldt vann. Umiddelbart tørke gulvene tørr med flere myke håndklær.

Aceton inneholder neglelakk Remover

Over tid er det ikke uvanlig for vanskelig å fjerne elementer, for eksempel stift merkene, tjære eller blekk - komme i kontakt med laminat gulv. Vanligvis rikke disse elementene ikke med enkel rengjøring. I stedet, mette en bomullsdott med neglelakk remover som inneholder aceton og gni flekker bort. Umiddelbart tørke neglelakk remover av laminat gulv med en ren klut fuktet med kaldt vann. Hvis venstre for å sitte på gulvene i lengre tid, kan neglelakk remover skade laminat.

Betraktninger

Bruk aldri slipeverktøy eller verktøy som wire skrubbe børster, på gulvet. Disse elementene kan skade gulv repareres. I tillegg aldri blande ammoniakk med blekemiddel eller produkter som inneholder blekemiddel. De resulterende gasser er giftige.

Hvis du vil gjenopprette skinne av laminat gulv, tørk dem med en svamp er mettet i ren sitronsaft. Gulv vil skinne og ditt hjem i luften vil ha en hyggelig sitrus aroma.

Når du er i tvil, test rengjøringsmiddel på et iøynefallende område på laminat gulv. Hvis misfarging eller skade oppstår, slutte å bruke.