Problemer med Fastlane bassenger av endeløse

May 10

Endeløse svømmebassengene er en type eksklusive midlertidig svømmebasseng. Bassenget kommer i et kit som inkluderer den utvendige paneler, rammen, varme-systemet og alt annet du trenger for installasjonen. Du stiller bassenget og ta det ned ved behov. Fastlane bassengene fra Endless kommer med noen problemer, inkludert installasjonsproblemer.

Installasjonsproblemer

Ifølge produsenten, kan nesten alle satt opp og installere Fastlane svømmebassengene. Selskapet installerer ikke bassengene, men i stedet sender en kit. Du er ansvarlig for å sette opp rammen og varmesystemet før du fyller bassenget med vann. Hvis du har problemer, har du muligheten til å ringe. Du kan få spørsmål om hvordan du skal sette opp bassenget, sette sammen rammen eller få temperaturen på vannet til riktig nivå.

Dimensjonering problemer

Fastlane svømmebasseng fra Endless har en størrelse på 6 fot, 6 inches fot bred mer enn 13 fot lang, som gir du rom for svømming og leker. Vær oppmerksom på at størrelsen er stor, men ikke så stor som full størrelse i bakken eller over bakken svømmebasseng. Produsenten hevder at bassenget har to spa seter, men det gjør bassenget bare stor nok for noen mennesker. Kan det oppstå problemer når det kommer til svømming og leker, bassenget er ikke så stor som en permanent pool.

Krav

Fastlane svømmebasseng krever et nivå område med en solid base som tåler trykket av 200 pounds per kvadratfot plass. Bassenget fungerer ikke på kupert område eller områder med steiner og steiner. Alle typer rusk kan skade svømmebassenget ved bøying eller fordreining bunnen. Du må også ha en minimum strømforsyning på 220 volt og 30 forsterkere. Hvis ditt hjem mangler riktig strømforsyningen, kan du ikke bruke tilleggsfunksjoner, inkludert oppvarming tilbudet. Bruk av feil strømforsyning kan kortslutte systemet eller stoppe varmeren fungerer riktig, fører til ujevn temperatur.

Sesongmessige bruk

Ifølge produsenten har svømmebasseng Fastlane "sesongmessige mobilitet." Du kan bruke svømmebassenget i de varmere månedene, så avløp og lagre i de kalde månedene. Selv om det er sant, kan det oppstå problemer knyttet til sesongmessige bruk. Du har ikke tilstrekkelig lagringsplass for bassenget fordi du vanligvis vil lagre det innendørs og fra snø og is. Også risikerer du å miste produsentens instruksjoner under offseason, gjør installasjon i fremtiden vanskeligere.