Problemer med en Luke Eater klipperen

September 10

For huseiere som har en stor plen å klippe, kan en Luke Eater klipperen være en effektiv plenen vedlikehold verktøy. Fordi det er en ridetur gressklipper, kan Luke Eater dekke mye av bakken raskere enn en tradisjonell push eller gå-bak klipperen. Men i enkelte tilfeller kan opplever du et problem med din Weed Eater klipperen som hindrer at den fungerer. Mens noen av disse problemene kan krever profesjonell hjelp til å løse, kan du løse andre hjemme når du gjør deg kjent med deres symptomer.

Vanskelig Start

Hvis Luke Eater ikke vil starte i det hele tatt, fylle bensintanken med fersk drivstoff fordi gammelt drivstoff kan gjøre starte klipperen vanskeligere. Deretter undersøke luftfilteret og rydde bort alle partikler, eller erstatte filteret hvis det er også tett for å være tilstrekkelig rengjort. Din klipperen kan også har Start hvis tennpluggen er dårlig, så se hvis den har slitt eller skadet og erstatte hvis nødvendig. Teste klipperens batteri også fordi en død eller svakt batteri kan også hindre at klipperen starter effektivt. Lade den hvis det er strømbrudd og erstatte den hvis den ikke kan holde en ladning. Hvis tennpluggen og batteri ikke opplever problemer, rense drivstoffilteret eller erstatte den. Undersøke klipperens ledninger for skade eller løshet. Til slutt, hvis du mistenker at din klipperen har problemer med å starte fordi forgasser eller engine ventilene er innstilt, bringe den til et autorisert servicesenter for umiddelbar inspeksjon.

Klipperen vibrerer overdrevet

I noen tilfeller kan det hende at din Weed Eater klipperen vibrerer overdrevet i operasjonen. I de fleste tilfeller skyldes overdreven vibrasjon et problem med bladene. Kontroller hvis de er løs, slitt eller bøyd. Stramme bolten bladet om nødvendig og erstatte en skadet blad. Klipperen kan også vibrerer overdrevet hvis blad mandrel blir bøyd, så ombytte den hvis du oppdager at det er skadet. I tillegg opplever klipperen overdreven vibrasjon hvis andre deler på klipperen har blitt løs. Undersøke klipperen noen åpenbart løse deler og stram til.

Bladene rotere ikke

Under noen omstendigheter, kan en Luke Eater klipperens blad mislykkes å rotere. Dette problemet skyldes en hindret clutch mekanisme i de fleste tilfeller, og når blokkeringen er fjernet, bladene kan fritt rotere. Hvis det ikke er noen hindringer, sjekk klipperen stasjonen beltet om det har skadet eller slitt. Bytt den om nødvendig. I tillegg hindre en frossen blad mandrel eller idler wiretrekk bladene roterende. Erstatt en del hvis du finner ut at de er skadet.

Batteriet lades ikke

En arbeider-batteri er nødvendig for din Weed Eater klipperen skal fungere effektivt, så når batteriet blir svekket, du må lade det. I enkelte tilfeller kan kan batteriet mislykkes å belaste. Vanligvis indikerer dette at batteriet er en dårlig celle og må erstattes. Men kan batteriet også mislykkes å belaste hvis det er dårlig kabeltilkoblinger under ladingen. Undersøk forbindelsene og rengjør om nødvendig. En defekt Dynamo eller regulator kan påvirke batteriets evne til å lade, så erstatte disse deler om nødvendig.