Postboks Reparasjonsverktøy

January 2

Postboksen er en stor del av ditt hjem i innredning. Hvis det bryter, er det viktig å reparere det umiddelbart. Reparere din egen postboks er ikke tøff, men det er viktig å ha riktig verktøy og utstyr på side før du begynner. Det vil gjøre reparasjonsprosessen mye enklere og mindre stressende.

Samle de riktige verktøyene

Før du begynner reparere postboksen, må du samle de riktige verktøyene. Noen av verktøyene du trenger er en makt drill, en så og, hvis du trenger å absolutt gjeninstallerer postkassen, en pose med sement. Du trenger også en post hull digger eller spade, et nivå og fastnøkkel eller skrutrekker. Hvis du ikke eier verktøyene, eller du kan ikke låne dem fra en venn, kan du vurdere å leie dem fra en lokal jernvarehandel eller oppussing lageret.

Reparasjonsprosessen startes

Hvis postboksen innlegget er fortsatt fin, er fikse boksen selv ganske enkel og grei. Fjern postboksen fra sin post med en skiftenøkkel eller skrutrekker fjerne bolter eller skruer som holder postboksen på plass. Etter bolter er fjernet, skal postboksen da løsne lett. Når postboksen er reparert, kan det være reattached til innlegget med de samme boltene. Hvis du setter opp en ny postboks, må du kanskje også en makt drill til å lage hull boltene vil passere gjennom.

Å sette opp et nytt innlegg

Hvis hele postboksen, inkludert innlegget, er skadet, må du sette opp et nytt innlegg å fullføre reparasjonen. Du trenger en post hull digger eller spade for å grave hullet, samt en pose med betong å holde stillingen på plass. Du trenger også et nivå innlegget er rett oppreist og postboksen vil være nivå. Du vil også ønske å måle nøye for å være sikker på at innlegget er satt på riktig høyde. Før du begynner, er det viktig å sjekke med det lokale postkontoret å bestemme kravene høyde for postboksen. Hvis du får dette trinnet galt kan du ende opp med å rippe innlegget ut av bakken og starte på nytt.

En advarsel: du kan også være nødvendig å sjekke med din lokale energiverk å sørge for at du kan grave der du har tenkt å sette postboksen. Treffer en strømledning eller gassledning kan være farlig.

Når du har samlet verktøy og bestemt optimal høyden for postboksen innlegget, er du klar til å begynne. Forberede hullet, bland betongen og sette stangen på plass. Klappe betongen på plass rundt stangen og tillate det å stivne. Etter pole er satt på plass, bare fest den nye postboksen og du vil være tilbake i business.