Planting trompet Vine frø

June 4

Planting trompet Vine frø

Trompet vine anlegget kan finnes i mange hager renner beholdere, vegger og trellises med sine instrument-formet, fargerike blomster vender ned for å se at de spiller i bakken og planter under. Disse vinstokkene er lett å omsorg for og tog som du plante dem riktig i riktig forhold.

Planting forhold

Få frø fra forhandlere eller plukke dem fra de tørkede frøkapslene av vintreet når de vises. Hvis frøene er tillatt å slippe fra vintreet, vil de slå rot hvor de faller og du vil ikke kunne kontrollere veksten. Til din jord og legger 1 til 2 inches av alderen kompost, samt balansert anlegget gjødsel, så snart de siste frost av året gått våren. Sår frø ¼ tomme dyp i forberedt jord, i et område som mottar minst seks timer med sollys daglig.

Vare etter Planting

Vann frøene umiddelbart etter planting med en svak strøm slik at du ikke vasker dem bort. Vann slik at jorda er helt fuktig, men ikke våt. Etter at føles vannet når de øverste 1 til 2 inches av jord tørre. Gjødsle vinrankene hver to til tre uker etter planting før knoppene av vintreet satt, deretter bytte til en høy-fosfor merkevare av gjødsel å oppmuntre blomst farge og størrelse. Stoppe gjødsling i løpet når blomster er brukt slik at anlegget kan gå inn dormancy.

Trening og Trellising

Når du plante vinrankene, installere et espalier eller andre støttesystem i nærheten. Hvis vinrankene ikke har en støtte som de kan vokse, anlegget til slutt ligner på litt mer enn en sammenfiltret, rotete busk. Som vintreet begynner å vokse, forsiktig knytte det til espalier med myk, fleksibel vridningsbånd eller nylonstrømper å oppmuntre det å vokse opp espalier. Disse planter kan også vokser på vegger eller søl av beholdere.

Advarsler

Trompet vinstokker er kjent som "kua kløe" planter fordi alle deler av anlegget er giftige for mennesker og dyr. Berøre anlegget fører til kløende utslett, og inntak av noe av det kan føre til alvorlige fordøyelsesproblemer, sykdom og død hvis ikke behandles riktig. Du bør også være klar over at dette anlegget vil bare holde vokser, dekker alle planter, vegger, beholdere eller hindringer i veien. Bare plante i et område der du ønsker lang, blomstrende vinrankene å spre helt.