Planting Lucky bambus

February 26

Du kanskje har merket en masse lucky bambus planter i hjem og kontorer, i det siste. De har blitt svært populær som en feng shui element som utgår hell og suksess. Det er antatt å være mest heldige når du gir anlegget som en gave. Imidlertid kan en gave til seg selv i styrking av deg selv, aldri være uheldig. Etter kjøp lucky bambus anlegget, kan du transplantasjon det i en mer attraktiv beholder. Følge noen enkle regler vil sikre veksten og sunnhet av dette anlegget.

Plante i vann

Når du besøker din lokale planteskole eller hage senter, vil du se at de fleste, om ikke alle, lucky bambus arrangementene vokser i vann. Dette er en av dem det er mange planter som blomstre i en vann-miljø. Lucky bambus er også tilgjengelig for kjøp av stilken. Butikken eieren holder dem i vann og sender deg hjem med antall stilker du har bedt om, i vannet fylte plastpose eller beholderen.

Enten du transplanting din lucky bambus stilker, eller starter med stilker alene, vil du bruk filtrert, flaske eller vann som har satt over natten. Dette anlegget er svært følsomme for kjemikalier som klor. Plassere et par dekorative steiner eller kuler i din ny container sammen med den en liten mengde vann. Plass lucky bambus anlegget i midten av beholderen. Fyll i bergartene rundt anlegget, som støtter det, og legger bare litt mer vann. Anlegget vil gjøre godt med minst en tomme av vann. Du vil se røde røtter begynner å vokse, hvis de ikke allerede finnes. Bare sørg for at røttene er dekket med vann, hele tiden.

Plante i jorda

Lucky bambus kan også bli plantet i jorden, hvis du foretrekker. Du kan plante et strå, kjøpt fra en barnehage eller hage senter, eller du kan klippe en øverste del av en plante som blir for høy. Skjær toppen 8 til 11 inches av en plante, i en vinkel. Husk å bruke etylalkohol både kutt endene. Dette vil sikre de er bakterier gratis. Fyll din ny container med jord og fukte den. Den beste jorden for lucky bambus er en som er godt drenert (litt på sandstranden side). Dette vil hindre at røttene råtner. Sett den nye, kutte enden, plante i jorden i en dybde på ca 2 inches. Forsiktig trykk ned rundt anlegget å feste den. Hvis du er transplanting en stilk som har bodd i vann, må du holde jorda veldig fuktig, først. Den trenger å bli vant til sitt nye miljø. Om du plante lucky bambus planter i vann eller jord, de beste fra sterke, direkte sollys, gjør dem en utmerket anlegg hvor som helst i huset.