Planting Guide for Southwest Missouri

April 22

Planting Guide for Southwest Missouri

Southwest Missouri er i sonen 6a, og har årlige gjennomsnittlige lavtrykk av mellom -10 og-5 Fahrenheit. Med disse nedturer, vinter er lang og vekstsesongen er ganske kort, så det er viktig å plante grønnsaker til rett tid for en blomstrende hage.

Tidsramme

Hardfør grønnsaker som reddiker, hage erter, sennep, løk, kale og gulrøtter kan plantes så tidlig som mars 25. Kålrabi, salat, irsk poteter og spinat kan gå i April 1, mens vannmelon, honningmelon, agurk, paprika, søte poteter, tomater, squash og lima bønner ikke skal plantes før 15 mai.

Potensielle

For noen grønnsaker er det nok tid til å plante en andre avling for en høst høst. Rødbeter, spinat, reddik, neper og sennep kan plantes i begynnelsen av August, mens løk og salat kan plantes i første uke av September. Brokkoli, kål, kålrabi, blomkål og gulrøtter kan plantes i den siste uken av September.

Betraktninger

Vekstsesongen sør i Missouri er så kort, kan starter planter innendørs foran tidsplanen hjelpe gartnere få et forsprang. Tomater, squash, paprika, blomkål og kale kan alle plantet innendørs og lov til å spire flyttet utenfor.