Planting ettårige planter i potter

November 23

Planting ettårige planter i potter

Blomstring og løvverk ettårige bor en sesong selv om noen synes å igjen hvert år - disse planter selv sår før de dør. Avlinger som lykkes den første som du plantet spirer nylig, ikke etablerte planter fremvoksende fra dormancy. Ettårige er også godt tilpasset beholder kultur, gir deg muligheten til å plassere dem hvor forholdene for arten er mest hensiktsmessig, selv om det er langt fra hagen din seng. Som med utendørs planter, Velg barnehage spirene som trives i miljøforholdene er du kjøpedyktig tilbud.

Instruksjoner

•Velg beholdere som passer din anlegget valg. Hengende kurver, for eksempel, er ideelle for å holde av stilkene av etterfølgende ettårige av bakken. Fat er stor nok til flere anlegg. Velg unglazed leire potter arter med en historie for root rot. Materialet er porøs, gjør jord tørr raskt. Få plantasjeeiere med avrenningshull.

Kjøp karbonisert potting jord for rask drenering eller lage din egen. Blande like deler jord, sphagnum torv moss og perlite. Ikke bruk hage soil for å unngå å overføre patogener i planter. Få en pose med kommersielle sterilt jord.

•Legg nok potting blanding til plantasjeeiere å sette seedlings på samme dybde som de har vært økende i barnehage leiligheter. Når du får planter plassert riktig, er ferdig å fylle beholderen med jord. Fast potting mix med hendene å fjerne luftlommer. Anlegget flere ettårige i en gryte plassert dobbelt så nær som de ville være ute. Ageratum må 12 inches i et blomsterbed. Vokse potted ageratum innen 6 tommene av en annen plante med et lignende krav.

•Irrigate ettårige på plante til overflødig vann renner ut av pottens drenering hull. Hydrat plantene når overflaten føles tørr, selv om det betyr vanning dem mer enn en gang om dagen.

•Feed potted ettårige vannløselige generelle gjødsel når de begynner å vokse i deres nye beholdere. Velg et produkt og instruksjonene etikett for programmet priser og fôring intervall.

•Provide planter lyseksponering de krever. De fleste blomstring ettårige må minst seks timer i solen. Andre krever litt skygge eller visnet. Finn ut fra barnehage eller samarbeidende forlengelse kontoret hva hver plante trenger. Seedlings kommer vanligvis med innsatsen satt i jorden som anleggene grunnleggende behov.