Planter & trær for ørkenen landskapsarbeid

September 8

Planter & trær for ørkenen landskapsarbeid

Ørkenen landskapsarbeid er egnet for gartnere som bor i et varmt område som er utsatt for tørke eller de som ønsker en lite vedlikehold hage. Ørkenen landskapsarbeid planter krever lite vann eller vedlikehold.

Joshua Tree

Joshua tree (Yucca brevifolia) kan vokse opp til 40 fot i høyden. Den har spiky blader og tomme krem-farget blomster. Dette treet foretrekker en tørr jord og avhengig pronuba møll for pollinering.

Fern i ørkenen

Bregne i ørkenen (Lysiloma thornberi) er et løvtre som vokser til en høyde på 20 fot. Blomstene kremfargede vises våren, og lyse grønne blader kan sammenlignes med acacia blader.

Ørkenen Willow

Ørkenen willow (Chilolpsis linearis) er et lite tre eller en busk som vokser til 25 fot. De lysegrønne spisse bladene vokse til 6 inches i lengde. Svakt duftende blomster begynner å blomstre i April. Dette treet vokser i et varme, tørre klima.

Elefant i mat

Elefant i mat (Portulacaria), også kjent som elefant er bush, tåler temperaturer så lave som 30 grader Fahrenheit. Denne busk kan vokse opp til 12 fot høy. Fabrikken produserer liten rosa blomster, men dette er sjelden sett utenfor sør-afrikanske villmarken.