Planter for en vinter blomst boks

June 16

Planter for en vinter blomst boks

Fylle din flower-boksen med planter som tilbyr levende farger i vintersesongen. Velg stauder, ettårige og biennalen planter som trives i kaldere klima. Som med alle container hagearbeid, kan tilstrekkelig vannforsyning og god drenering være avgjørende for suksess for din vinter blomst boksen.

Stemorsblomster

Plante stemorsblomster i en vinter blomst hvis du bor i California, i Sør og sørvest. Stemorsblomster tilbyr et bredt spekter av fargealternativer inkludert rosa, blå, lilla, gul, lavendel, oransje, aprikos, rød og hvit. Stemorsblomster anses årlige planter i de fleste av USA, men i mange deler av California stemorsblomster vokse året rundt. Plante stemorsblomster i full delvis solen, fortrinnsvis på steder som mottar morgensolen. Stemorsblomster har en høy toleranse for kulde.

Primroses

Engelsk primroses, fairy primroses og kinesiske primroses er primrose planter som i vinter beholdere. Sirkulær blomster eller klynger er tilgjengelige i en rekke farger, inkludert rosa, rose, rød, lavendel og gul. Plante primroses i en vinter blomst boks som mottar full sol hvis du bor i et område med kjøligere klima eller delvis til full skygge hvis du liker varme vinter klima.

Lager

Lager kan være en årlig eller flerårig plante, avhengig av klima din. Velg varianter at gjennomsnittlig 1 fot i høyden for vinter blomst-boksen. Lager planter produserer pigger av aromatiske blomster i nyanser av rosa, hvit, rød, lavendel, blå, gul, krem og lilla. Lager planter nyte full sol til lys.

Viola

Bratsjer ligner stemorsblomster, men blomstene er mindre og mer produktiv. Tilgjengelig i nyanser av gule, hvite, blå, krem og bi-farger, mange viola varianter er biennials i sonene 4 til 7. Anlegget bratsjer for vinteren farge i blomst bokser som mottar full til delvis sol. Hvis du plukke blomster, kan du utvide en bratsj anleggets blomst tid.

Dekorativ Kale

Dekorativ kale er en årlig anlegg som produserer store, frilly blader som ligner en rosett i nyanser av gul, lavendel, rose og hvite vinteren. Fargen på bladene forsterker under kalde temperaturer, gjør denne prangende kål plante en god kandidat for en vinter blomst boks. Dekorativ kale foretrekker full sol til lys.

Cyclamen

Fyll din vinter blomst boksen med cyclamen for pakker med vinteren farger som inkluderer blomster i nyanser av rosa, hvit, rose og rød oppå spraglete grønn og hvit løvverk. Velg hardføre cyclamen planter for utendørs sin plantet i delvis skygge. Ikke plass cyclamen planter i direkte sollys.