Peroxide for tette & tørre brønner eller avløp

October 11

Peroxide for tette & tørre brønner eller avløp

Hvis du leter etter et alternativ til sterke kjemikalier å rense avløp, vurdere nontoxic hydrogenperoksid. Hydrogenperoksid anbefales imidlertid ikke for bruk i en tørr brønn, fordi det kan negativt påvirke den tørre brønnen leaching feltet. Hydrogenperoksid er mest effektiv i unclogging avløp når brukt i kombinasjon med andre trygge ingredienser, som natron.

Hydrogenperoksid

Klar, fargeløs Hydrogenperoksid er vannløselige. Ifølge United States Environmental Protection Agency bryter det ned raskt når utsatt for vann og oksygen og ikke forårsaker bivirkninger til mennesker eller miljøet Hvis brukere følger merkelappen instruksjoner. Selv om EPA ikke adressen bruker hydrogenperoksid for å rengjøre avløp, tillater det dens bruk som en agricultural plantevernmidler fordi den styrer og hindrer bakterier som forårsaker visse sykdommer i planter.

Avløp

Humboldt-universitetets Campus senter for riktig teknologi anbefaler en oppskrift inkludert hydrogenperoksid for avløp. For å holde drenerer åpen, hell 1/2 kopp natron og 1/2 kopp eddik i drainpipe, la det sitte i en lengre periode, minst en time. Skyll med varmt vann. Etter rense, hell 1/4 kopp Hydrogenperoksid i drainpipe, utleie den sitte i en lengre periode. Igjen, skyll med varmt vann. Hvis likevel går fortsatt tett, gjenta.

Forebyggende vedlikehold

I stedet for å vente til likevel går tett, kan du bruke natron/eddik rutinen etterfulgt av Hydrogenperoksid ukentlig for å hindre avløp tilstopping. Også unngå å sette materialer i avløpet at tilstopping. Ikke dump fett vasken eller noen faste stoffer, som sigarettsneiper eller asken. Bruke filtre for å holde matvarer av avløpet. Sette hygieneartikler i papirkurven, ikke toalettet.

Advarsel

Ikke bruk Hydrogenperoksid i din avløp hvis du har en septiktank. Septisk systems stole på visse bakterier å fungere riktig, og hydrogenperoksid kan drepe de gunstige bakteriene. Ifølge Clark County, Washington, Extension Service, forringer hydrogenperoksid jord strukturen i avløp felt, minske muligheten til å absorbere og behandle avløpsvann avløpsvann. Hvis du bruker et offentlig kloakknett-system, kan du bruke hydrogenperoksid fjerne din avløp.