Pepper planter identifikasjon

March 7

Pepper planter identifikasjon

Peppers, også kjent som chilis, er medlem av Capsicum slekten, en gren av søtvier familien (Solanaceae). Urbefolkning i Amerika, paprika har vært dyrket siden 5200 f.Kr. De ble introdusert til Europa, og følgelig Asia og Afrika, av Christopher Columbus.

Chilipepper Annuum

Det er fem tamme arter i slekten Capsicum. Den mest profilerte av disse, chilipepper annuum, inkluderer søt paprika samt chilipepper som jalapenos.

De fleste varianter av chilipepper annuum er lignende inne opptreden av deres stengler og blader, blir hovedsakelig differensiert av kvaliteter av deres frukt. Selv om pepper planter kan nå høydene av til 30 feet, er de vanligvis rundt 3 fot høy. De bærer blanke, mørkegrønne små blader og hvit, stjerneformet blomster.

Paprika

Paprika og sweet pepper, er den største og mildeste rekke chilipepper annuum. De tre - eller fire-lobed og kan være rød, grønn, gul eller lilla i fargen. Disse peppers er spises i salater og kokte retter. De brukes også til å produsere krydder paprika.

Jalapeno pepper

Jalapeno pepper, en liten og spicier Capsicum annuum variasjon, er en viktig komponent i meksikansk mat. De er avlange ovaler 3,5 til 4,5 inches i lengde. Selv om jalapenos modne til scarlet, spises de ofte grønne.