Palm planter for kulde

December 5

Hvis du begjærer tropiske utseendet hele året, men er redd for at været vil drepe tropiske planter, er kald-hardføre palm planter et mulig alternativ. Disse plantene er mer motstandsdyktig mot kaldere klima i Nord så typisk palm anlegget, så de er mer i stand til å vokse i ikke-tropiske klimaer.

P Palm

En hardfør palm bush for hagen din er nålen palm. Det har blitt rapportert å ha overlevd temperaturer så lavt som minus 20 grader Fahrenheit. P palm har lang flyt stammer fra sin base og har ikke en ekte stamme. Bladene er lang og spiny. Grunnleggende voksende instruksjoner inkluderer delvis sol og skygge, men lenger nord du reiser, jo mer det krever mer sol. For mye sol får anlegget for å miste sin mørkegrønne fargen.

Dverg Palmetto

En innfødt av sørøstlige USA, dverg palmetto vil gi deg et kompakt tropisk tre. Den har en tykk koffert kan vokse til rundt 10 fot høye. Denne palmetto er kaldt hardføre til minus 5 grader Fahrenheit. Det krever varmt sommervær og vokser rett ned, den kanskje komme trunkless. Denne planter trenger mye sol og fuktighet trives.

Miniatyr Chusan Palm

Miniatyr Chusan palmer er kaldt hardføre til minus-3 grader Fahrenheit. Dette palm har et tett bagasjerommet der grenene utvide på mange nivåer langs bagasjerommet. Grenene ende med langt spiny mørk-grønn, fan-formet blader. Dette anlegget krever beskyttelse mot vind og godt drenert jord.