Overoppheting problemer med Generac 20kW luften avkjølt Generator

October 25

Generac standby strøm generatorer er utformet for å gi elektrisk service til et hjem ved strømbrudd eller naturkatastrofer. Generac merke generatorer er tilgjengelige i en rekke modeller med forskjellige Utlest. Generac generatorer er tilgjengelige med luftkjølte motorer for mindre kraftverk, mens større kraftprodusenter er designet med en væskekjølt motor.

Høy temperatur nedleggelse

20 kW luftkjølt Generac standby generatoren er største luftkjølt generator tilgjengelig fra produsenten. Som generator motor størrelser økning og generator strøm utganger øke øker varmen mens enheten er i drift tilsvarende. Som med alle luftkjølt forbrenningsmotor finnes et potensial for et termisk overbelastning. Generac 20 kW standby luftkjølt generatoren leveres med en høy temp termisk nedleggelse krets. Hvis enheten sanser temperaturen stiger over trygt driftsforhold, generator og motor automatisk stengt ned til at varige skader påføres. I tilfelle en utvidet strømbrudd, kan denne sikkerhetsfunksjon skape problemer for hus.

Installasjonsplasseringen

Nr eksterne faktor som påvirker generator's driftstemperatur er installasjonsplasseringen. Standby-strøm generatorer bør installeres på et sted ikke utsettes for direkte sollys. Hvis en standby generator erfaringer utvidet operasjon og ligger på Sør eller vest side av et hjem, føre varmen hele ettermiddagen sollys enheten overopphetes og slå.

Små dyr Infestation kompromisser kjøling evner

En annen faktor som påvirker generator's evne å avkjøle selv er en liten dyr infestation. Hvis et ekorn, mus eller annet liten skog skapningene bygge et reir av pinner, blader og diverse rusk i generator rommet, skaper dette materialet et isolerende barriere rundt motoren. Under disse omstendigheter motoren kan ikke avkjøle selv riktig og kunne oppleve en termisk overbelastning.

Motor og Generator utgangseffekt

Standby-strøm generatorer er vurdert etter utgangseffekt. Enheter med større kraft spesifikasjonene forbruke mer naturgass som de genererer elektrisitet. Jo større motoren, mer energien som forbrukes og større mengden termisk energi opprettet som et biprodukt. 20 kW standby generator, den største enheten produsert av Generac, har en luftkjølt motor. Selskapets større standby generatorer er alle væskekjølt enheter. Siden en 20 kW generator er på øvre grensene for generatorer som kan operere med en luftkjølt motor, bør huseiere sterkt vurdere andre faktorer som kan påvirke enhetene driftstemperatur. I varmt klima, eller for en installasjon som må utføres i direkte sollys, bør sterk hensynet gjøres om installasjon av en væskekjølt standby generator.

Regelmessig vedlikehold

Generac standby-strøm generatorer inkluderer en regelmessig planlagt vedlikehold sjekkliste. Enheten bør sjekkes fysisk kontrollere peak driftsforhold. Regelmessig vedlikehold inkluderer å endre motorens tennpluggen, væsker og luftfilter. I løpet av regelmessig planlagt vedlikehold kan generator og nedleggelse undersøkes for liten dyr infestation. Generatoren kan også være utsatt for en kort prøvetur å bekrefte at den opererer innenfor angitte temperaturer.