Organisk Luke Killer for Løvetann

June 21

Organisk Luke Killer for Løvetann

Løvetann (Taraxacum officinale) er en flerårig Luke med tykk taproots og taggete eller rett edged løvverk. Luke blomstrer med 1 - til 2-tommers, gule blomster består av svært smale petals som slår til puffy seedheads på modning. En rekke organiske kontroll strategier bidra til å hindre veksten av Løvetann.

Mulch

Så snart luke er oppdaget, grave det opp, fjerne så mye som mulig av den tykke taproot. Bruke mulch laget av makulert papp over Luke for kontroll. Du kan også dekke Luke med et tykt lag av avisen for hele vekstsesongen, som foreslått av Barbara Ellis i organisk skadedyr og sykdomskontroll.

Mais Gluten måltid

Bruk av mais gluten måltid er sitert som mest populære organisk herbicidal kontroll muligheten for Løvetann av Patricia Michaels av grønn natur området. Mais gluten måltid er en langsiktig strategi for Løvetann. Mais gluten måltid består av tørket og moste korn. Spre over Luke vekstområde for å retard spiring marihuana frø.

Eddik

Du kan bruke eddik som en organisk luke killer å utrydde Løvetann raskt. Fylle en sprayflaske med ufortynnet eddik og bruk å spray midten av Løvetann blomster som de blomstrer. Spray anlegget helt og også nær bakken la eddik suge rot området. Unngå program på regnværsdager som eddik vil bli vasket bort.