Oppvaskmaskin lukten løsning

November 8

Oppvaskmaskin lukten løsning

Oppvaskmaskinen er en velsignelse for opptatt familier med liten tid til hverdags husarbeid. Selv barn kan lære å laste, kjøre og losse oppvaskmaskin, gjør det enkelt å gi sanitære fat og bestikk raskt og effektivt. Oppvaskmaskin kan utvikle en rekke problemer, men som lukt som dveler i maskinen. Finne den riktige løsningen for problemene lukten vil holde oppvaskmaskinen kjører jevnt uke etter uke.

Riktig oppvaskmaskin vedlikehold

Holde oppvaskmaskinen smelling krever frisk og ren en liten oppmerksomhet til de indre filterene, kurver og andre overflater inni maskinen. Partikler av mat igjen på oppvask kan tette små vann filtre nederst på maskinen, ifølge HomeWarrantiesReview nettstedet. Også kan hekkende sølvtøy for tett sammen forårsake ufullstendig vask og mat partikler igjen i små hullene av bestikk kurver i maskinen. Bruke mye oppvaskmaskin vaskemiddel kan la en rest på sidene og bunnen av badekaret kan somle og forårsaker lukt. Alltid bruk vaskemiddel anbefalt av oppvaskmaskin produsenten for de beste resultatene på retter og minst problemer med maskinen.

Årsakene til oppvaskmaskin lukter

Selv om mange produsenter tout kraft av sine maskiner med nei nød å pre vaske, kan matpartikler vaskes servise overflater og klamre seg til indre av maskinen eller tette filtreringssystemet. Disse partiklene kan deretter begynne å bryte ned i maskinen av ubehagelig lukt som strømmer gjennom hele kjøkkenet. Oppvaskmaskin slanger kan også tette med fett og matpartikler, forårsaker lukt. Selv vann bløtgjøringsmiddel koblet til oppvaskmaskinen kan funksjonsfeil og forårsaker lukt i maskinen, ifølge Repair2000 nettstedet. Oppvaskmaskin venstre ubrukt for et par dager eller uker kan også utvikle lukt fra rester venstre på overflater og filtre.

Løse oppvaskmaskin Odor problemer

Hvis du har en dårlig lukt som kommer fra oppvaskmaskinen, sjekk vanligste kildene til lukt. Se i produsentens håndbok for å finne den vann filtre i oppvaskmaskin badekar. Fjerne disse og rengjør nøye. Kontroller at alle slanger koblet til oppvaskmaskinen er klare til blokkeringer. Rengjør bestikk kurver, innenfor veggene og gulvet i badekaret, forsiktig fjerne alle tørket på partikler.

Natron behandling

Fjerner lukt fra oppvaskmaskinen, plassere en åpen kopp natron på øverste hylle og lukke maskinen. Tillate deodorizing handlingen av bakervarer brus å arbeide over natten i lukket maskinen. Neste dag, fjerne bakepulver og kjøre en normal syklus.

Eddik lukt fjerning

Vanlige eddik kan også fjerne lukt fra oppvaskmaskinen. Hell 1 gallon av eddik i bunnen av maskinen og la den sitte i en time. Kjøre maskinen i en normal syklus. Dette fjerner lukt som kalk innskudd fra hardt vann.