Oppvarmet rengjøring med Hoover Spin skrubbe

June 22

Oppvarmet rengjøring med Hoover Spin skrubbe

Hoover carpet rengjøringsmidler funksjon rotere børster som Rengjør alle sider av teppet fibrene å løsne jord. Dette tilbyr svært effektiv rengjøring av trafikk og kjæledyr flekker. Hoover tepperengjøringsmaskin scrubs teppet og vakuum opp det skitne vannet, mens forsiktig tørking teppet med tvungen varme. Tørking funksjonen lar teppet tilbake for å bruke raskt. Eie din gulvteppet renset gjør rydde opp søl og unngår hassle av leie.

Funksjoner

Innebygd skitt i tepper skader teppe fibrene og forkorter levetiden på teppet. Eie din maskin og ha det gjør hendig det enkelt å rydde opp ved søl og rydde opp når selskapet forventes. Funksjonen for oppvarmet air-drying av Hoover carpet cleaner kan du ha gulvteppet renset og tørr i en mye kortere tidsrom. Av innebygde verktøy for rengjøring trapper og møbeltrekk gjør rengjøring hjemme raskere og enklere. Ekstra lang slangen sparer tid og innsats når rengjøring.

Datastyrt innstillinger instruere maskinen ren, skyll og tørk teppet med en touch av kontrollene. Maskinen har innstillinger for tepper, tepper og bart gulv.

30-fots lange ledningen tillater rengjøring av store rom uten slutte og flytte ledningen til en annen stikkontakt. Det kraftige innebygde LED-lyset lyser teppet og gjør det enkelt å se noen områder savnet.

Montering og drift

Montering av Hoover carpet cleaner er raskt og enkelt krever bare en skrutrekker til å stramme skruene i håndtaket forsamlingen. Klikk skitne vannbeholderen på plass, fyll på rent vann med varmt vann, Legg rengjøringsmiddel og du er klar til å rense.

Maskinen har stor kapasitet tanker for rengjøringsmiddel og det skitne vannet suctioned av teppet. On-Board indikatorlampene fortelle deg når skitne vannbeholderen må tømmes og når rent vanntank er lite på rensemiddel.

Lagring

Rengjøring børster er enkle å fjerne og rense. Erstatt penslene på maskinen når tørr.

Beholderen skittent vann og la luften tørr før du setter på Hoover tepperengjøringsmaskin. La Tepperensing løsning i tanken å gjøre kort prosess med søl eller pet ulykker før de blir flekker.