Omsorg instruksjoner for fjær senger

February 15

En fjær seng sitter rett over madrassen for å gi en mer komfortabel søvn. Tilbyr en kropp-forming fleksibilitet, en fjær seng er myk og tilpasser seg til formen på kroppen. Akkurat som resten av sengene, fjær senger må være riktig omsorg for å gjøre dem siste. Bruke, lagre og rense din fjær seng rett måte vil bidra til å sikre at du nyte en avslappet natts søvn i mange år framover.

Instruksjoner

• Rist din fjær seng forsiktig og la det luft ut når du først får det, og før du setter det på sengen. Bruk hendene til å forsiktig lo opp fjær. Drapere det banister eller klessnor å lufte ut i noen timer, som også hjelper fjær til lo opp.

•Lokk med, lo og rotere din fjærseng hvert par måneder. Dette vil holde fjær jevnt fordelt. Hvis fjær fordelingen blir ujevn, lå fjærseng på flatt underlag og håndflatene på hendene og underarmene for å presse fjærene så de er selv.

•Sett en utstyrt ark eller seng beskytter over fjær-seng. Dette vil bidra til å hindre flekker, utslipp og andre skader. Rengjør utstyrt ark eller seng protector når du hvitvaske resten av sengene.

•Blot og tørr opp alle fuktighet, søl eller væske fra fjær seng med en tørr klut umiddelbart. La fuktigheten i noen slags sit på senga kan forårsake fjær til mugg.

•Spot-clean små flekker eller søl på din fjær seng med en fuktig klut. Bruk som lite vann som mulig når rengjøring og tørke ordentlig. Hvis din fjærseng er tungt skitten og trenger en fullstendig rengjøring, ta det med til en tørr renere. Ikke forsøk å Maskinvask din fjær seng hjemme.

•Lagre din fjær seng i en pustende bag hvis og når du ikke bruker den. Ikke sette fjær-seng i en plastpose; Dette kan fange i fuktighet, som kan føre til mugg.