Omsorg for Sumac trær

September 6

Omsorg for Sumac trær

Mer enn 50 forskjellige sumac treslag er i tilværelsen, men et begrenset antall brukes ofte i landskapsarbeid. Staghorn, duftende, skinner og flameleaf sumacs er noen av variantene vurdert attraktivt nok for dekorativ planting. Alle er løvfellende og har fargerik fall løvverk. Trærne produsere fargerike blomstrer klynger sommeren som følges av levende røde bær. Vanligvis plantet sumac trær utvalg i størrelse fra 6 til 25 feet lang. De vokser best i full sol og gjøre det bra i nesten alle jord som har god drenering.

Instruksjoner

•Plant sumac trær med sine røtter i dybden de vokste opprinnelig. Vann minst til rotnivået på tidspunktet for plante å oppmuntre en solid rotsystem.

•Apply 3-4 inches av organisk mulch under treet.

•Et dypt hver uke, med mindre det har vært betydelig nedbørsmengder, gjennom den første vekstsesongen. Vann bare når forholdene er tørr i løpet av påfølgende sesongene.

•Feed med 16-8-8 gjødsel tidlig på våren. Bruke £ 1 av gjødsel for hver 1 tomme bagasjerommet bredde. Bland gjødsel med overflatelaget av jord og vann grundig.

•Prune sumac trær våren før ny vokse framgår. Bruk vernehansker fordi sap utstrålte av trærne er giftige. Klippe av greinene som er gni sammen, så vel som døde og skadede vekst. Kutte en fjerdedel av treets stammer tilbake til overflaten av jorden, som stimulerer nye vekst.

•Eliminate suckers som dukker opp rundt treet så ofte som nødvendig. Dette kan klippes eller trakk opp for hånd.