Omsorg for porselen flislagt gulv

June 9

Porselen flis er en av de dyreste og skjøre gulv som kan installeres i ditt hjem. Selv om det kan se elegant når du først har installert, hvis du ikke ta lated bekymre av Porselen, flis chip, flekker eller bryte. Heldigvis opprettholde din porselen flis er ikke så vanskelig. Bare følg noen praktiske skritt i løpet av gulvet.

Feiende

Harde overflaten gulv pleier å samle støv og partikler veldig lett, så hyppige feiende er et must for å holde opp din porselen flis. Ideelt sett bør du feie porselen flisen gulvet daglig. Ikke bare vil dette bidra til å holde din brikke ser lys og ny, men feiende vil også hindre at store partikler bli bakken i grout og potensielt danner hårfestet sprekker.

Mopping

Etter at du har blåst alle små partikler og støv av din porselen flis, Rengjør alle klissete eller flytende flekker med en mopp. Hvis det er ingen tunge flekker på gulvet, bare tørke gulvet med vann, som dette fjerner overflødig flekker og hente noe skitt. Hvis du har moderat-til-tunge flekker, bland en del blekemiddel med ti deler vann og spray den på gulvet før mopping. Porselen flis rengjøringsmidler eksisterer, men de er egentlig ikke nødvendig, vanlige vaskemidler får jobben gjort like bra. Når du har sprayet støvsugeren valgfrihet etasje porselen, forsiktig kjøre moppen over ruten å plukke opp flekker og rengjør gulvet. Tørke på ukentlig basis.

Tetting

Forsegle porselen flisen gulvet om en gang i året å beskytte grout fra flekker og styrke kvaliteten på arket. Bruk en spesialitet fugemasse, som du kan kjøpe fra en dagligvarebutikk eller jernvarehandel. Kontroller at ruten er grundig renset, deretter spredt tetningsmasse jevnt over flisen. Vente flere timer for å tørke. Når ferdig, din porselen flis vil se svært blanke, og du vil merke en beskyttende barriere over de flisen fugemasse.