Om vinduet skjerf

November 30

Om vinduet skjerf

Si farvel til stiv gardiner som skjuler skjønnheten i vinduet trim. Dag, er vinduet dressinger mykere og mer kreative med en rekke valg. Du kan bruke blindene med valances eller skodder og ingen gardiner. Du kan velge valances eller sheers. For en myke er det ingenting så kreative som vinduet skjerf i noen stoff fra jacquard til sateng striper. Gjøre dem selv eller kjøpe dem. Vinduet skjerf fullføre et vindu med et elegant preg.

Funksjonen

Vinduet skjerf legge til et utseende i alle interiør tradisjonell eller moderne. Bruk dem til å koordinere med draperier eller nyanser. De fungerer godt som utheving for dekorative stolper eller staver. Henge dem fra skjerf holdere for en ekstra touch. Hva maskinvaren du bruker, er vinduet skjerfet i funksjon å mildne et rom, ramme vinduet og legge enhet til innredningen.

Typer

De fleste vinduet skjerf er lett materiale å gi vinduet litt myk og enkel draping stoffet. Bomull, bomull blander og polyester er de vanligste stoffene. Skjerf kan være ren eggeskall eller andre myke hvite eller skjerf kan være solid farger til å legge drama til et vindu. Hvis hjemmet er en landlig stil, kan du finne bomull utskrifter eller blomst mønster. Tradisjonell dekor er slående med stripete mønstre. For en mer elegant eller viktoriansk utseende gi skjerf trimmet i lace en delikat preg. Den lengre skjerf, 40 av 216 tommene i lengden vil henge nær gulvet for en varm atmosfære. Kortere skjerf legge aksent til andre vinduet behandlinger eller et snev av farge til et rom.

Effekter

Det er to grunnleggende behandling effekter når henger skjerf: symmetrisk eller asymmetrisk. Når skjerfet henger jevnt på begge sider av vinduet, har du en symmetrisk titt. Når skjerfet er lengre på den ene siden enn den andre, har du en asymmetrisk utseende. Asymmetrisk utseendet er mer dramatisk og fungerer best med den lange skjerf, så ene når gulvet. Symmetrisk utseendet er best for skjerf valance eller kortere skjerf som topper vinduet.

Betraktninger

Velge maskinvaren for skjerfet er like viktig som skjerfet selv. Dekorative polakkene tillate skjerfet flyter ut og vise frem polet på samme tid. Skjerf holdere kan være elegant og dramatisk. De er plassert i hver ende av vinduet. Bare lå skjerfet inn i holderen.For et mer formelt uttrykk, kan du vurdere tyngre materiale. Du kan opprette selv folder som vil bo i stedet. For et mykere utseende, gå med lette stoffer som ikke vil opprette en pleated utseende, men en bølgete effekt.

Forebygging/løsning

Hengende skjerf kan være morsomt, og det kan være frustrerende. Sette opp din stang eller skjerf holdere. Finn midtpunktet i vinduet, og Merk den. Utforme skjerf på gulvet. Begynn å legget skjerfet. Folder kan være så lite som tre inches eller så dypt som seks eller syv inches avhengig av materialet og utseendet du ønsker. En gang du har pleated materialet, bruke bindemiddel klipp eller sikkerhetsnåler, klipp sentrum og hjørner. Plass skjerf på vinduet center poeng og hjørnene. Ta klipp eller pinner. Nå trekk på midten av skjerf å skape swag utseendet. Trekk ned minst 16 til 18 inches. For lette materialer, kan du vurdere å feste skjerfet på hver side, ovenfor skjerf innehaver eller stangen. Dette vil holde toppen av skjerfet stram.