Om veranda trinn

October 15

Verandaen er et viktig element i en veranda. De er en av de første tingene sett av besøkende til ditt hjem. Disse trinnene er ofte nødvendig og praktisk, men de kan også gjøre en uttalelse. Du kan opprette et bestemt utseende med design og layout av veranda skritt. Dette kan forbedre det generelle utseendet på huset ditt og Legg til verdi.

Funksjonen

Verandaen er en trapp koblet til en ekstern struktur som er knyttet til en bygning eller hjemme. En trapp er også kjent som en trapp flyreise av trapp eller trapper. Det er en ment å knytte en større loddrett plass i mindre loddrett avstander, kjent som trinn. De brukes på hjem for å gi enklere tilgang til verandaen.

Typer

Veranda trinnene er konstruert fra ulike materialer. Den vanligste er tre, men andre materialer brukes ofte også. Dette inkluderer betong, murstein, blokk og steiner. Du kan også finne prefabrikkerte veranda trinnene gjort av glassfiber og noen bygget med aluminium. Disse typer fremgangsmåten brukes vanligvis for bobil verandaer og RVs (fritidskjøretøy).

Funksjoner

Veranda trinnene inkluderer minst ett trinn og kunne ha flere, avhengig av avstanden fra verandaen i bakken. Hvert trinn er en bestemt avstand. De fleste veranda trinn har hånd rekkverk knyttet til dem for bekvemmelighet og sikkerhetsmessige årsaker. Disse rekkverk er vanligvis konstruert fra materialer, inkludert tre eller metall.

Identifikasjon

Veranda trinnene består av slitebanen og utvidelse. Mønsteret er det trapper som er tråkket på utvidelsen er det loddrette området mellom hver slitebanen. Dette kan være et åpent område eller solid. Disse er plassert på en stringer, som er strukturen som holder løpebaner og stigerør. Dette kan være to separate støtter eller en eneste. Dette er de tre grunnleggende elementene veranda trinn, men det er variasjoner. Dette avhenger av materialet og utformingen av veranda trinnene.

Betraktninger

Mange huseiere med grunnleggende snekker ferdigheter kan installere tre porch trinnene. Denne typen er enklere og billigere å bygge enn betong og andre materialer. Det betyr definitivt hva slags utseende du vil opprette, bestemt stil eller å bruke. Det er "trinn byggesett" du kan kjøpe. Du kan alltid leie en profesjonell entreprenør å installere veranda skritt, også. Vurdere forskjellene i kostnadene involvert.