Om gråt kirsebærtrær

April 28

Gråtende kirsebærtrær er populære dekorativ trær verdifulle for deres rikelig, hvite eller lys rosa blomster. Trærne er innfødt til Japan, men trives i de fleste klima i kontinentale USA. Flere varianter er tilgjengelig; den vanligste er Higan, Shidare Yoshino og "snø fountain" gråt kirsebærtrær.

Egenskaper

Gråtende kirsebærtrær vanligvis vokse til mellom 20 og 40 fot i høyde, med avdelinger strekker seg mellom 15 og 30 fot. De har lange, hengende grener som av en gråtende piletre treet. Som gråtende willows, gråtende kirsebærtrær gir en utmerket kilde til skygge, men kan være vanskelig å klippe.

Klima

Gråtende kirsebærtrær trives i voksende soner 5 til 9, selv om noen mennesker har hatt suksess i soner 3 eller 4. Voksende soner er basert på den laveste temperaturen som kan forventes i et bestemt område. Generelt, gråt kirsebær trær er best plantet i klima der den laveste temperaturen er ikke mer enn 20 grader under null (Fahrenheit). Trær plantet i mildere klima generelt vil vokse raskere og er mindre utsatt for stunting.

Jord

Gråtende kirsebærtrær gjøre det bra i lav-nærings jord, inkludert leire jord. De er utsatt for rot sykdommer forårsaket av bakterier og sopp som trives i næringsrike voksende media og gjøre det bedre uten tilsetning av kompost. På grunn av deres mottakelighet for rot sykdommer er godt drenert jord viktig for trærne helse.

Beskjæring

Gråtende kirsebærtrær renskes vanligvis regelmessig for å forenkle klipping rundt og under treet. Men kan overdreven beskjæring bremse treets vekst og føre til miste sin karakteristiske "gråtende" utseende. Når beskjæring et gråtende kirsebærtre, ta vare for å kutte tendrils til varierende lengde å opprettholde treets naturlige utseende. Beskjæring er best utført i løpet av sensommeren eller tidlig i høst, for å forhindre overflødig blødning av sap. Beskjæring er ikke nødvendig for treets helse; grenene kan tillates å vokse til full lengde og mulch kan plasseres under treet for å eliminere behovet for å klippe under den.

Frukt

Gråtende kirsebærtrær produserer frukt, men det anses uspiselige på grunn av dens liten størrelse og sur smak. Trærne er imidlertid svært attraktiv for ville fugler, som beiter på frukt og ofte bygge reir i grenene. De fleste gråtende kirsebærtre eiere liker muligheten for fugletitting, men hvis du har en grønnsakshage eller andre frukttrær, ville fugler kan bli en plage.