Om Ficus trær

September 24

Med over 800 arter og 2000 varianter å velge mellom, er ficus treet en av de oftest vokst potteplanter. Innfødt å tropiske områder, disse trærne kan vokse opp til 50 fot høye utendørs. I dag vokse plantasjeeiere dem verden i alt fra en liten 3-tommers pott til en stor 300-gallon potten.

Familie

Ficus treet tilhører mulberry familie Morbærfamilien. Selv om det vokser i mange former, er den mest kjente typen ficus benjamina (noen ganger kalt den gråtende ficus eller gråt fig). Denne typen vokser utendørs i bush-skjemaet i sørlige Florida, men er dyrket innendørs hele Nord-Amerika og Europa.

Jord, fuktighet og gjødsel

Ficus trær vokser i enhver godt drenert jord. De fleste ficus treet dyrkere bland torv moss, bark og sand bruke som jord.

Disse plantene kan justere en rekke fuktighet nivåer, som er konsekvent. Mange overwater treet, gjør jord for våt. Jord skal være fuktig men ikke våt, og dyrkere bør ikke la den tørke ut mellom hver vanning. Ficus treet når dyrket innendørs, vanligvis ikke trenger å bli befruktet, men noen ganger en balansert 20-20-20 gjødsel vil gjøre godt.

Temperatur, lys og fuktighet

Ficus trær som varme forhold mellom ca 70 og 85 grader Fahrenheit med fuktighet på 25 prosent minimum. De foretrekker lys, men vil akseptere dårlig lys. Hvis det blir for kaldt trekkfulle (med temperaturer i 40s og 50s), veksten bremser betydelig.

Bug Infestation

Ficus trær blitt ofte infisert med skala bugs. Disse små, ovale skadedyr kan finnes under bladene og stammer. De er vanskelig å finne, fordi de ikke synes å se eller flytte som insekter er samme farge som anlegget i sine tidlige stadier av utviklingen.

Andre ficus treet skadedyr inkluderer oversiden, som ser ut som hvit bomull blobs og liker å lurer i røttene eller axils av planter, og spider mites, som lar sitt preg som døde, bronse-farget stengler og blader og web-lignende materiale under bladene. Selv om sjeldnere, kan ficus trær også lide et angrep på bladlus, som liker å bosette seg på nylig dyrket plantedeler og under blader mens suger sap fra anlegget og la det dekket i honeydew.

Feilen behandling/forebygging

Når ficus treet blir infisert, kan du bruke en løsning av 1 ss. oppvaskmiddel til 2 kopper vann eller nontoxic spray designet spesielt for å drepe planten skadedyr. Fjerne skala bugs ved scrubbing dem av med negler hver gang de hjemsøke anlegget fungerer også.

Du kan forhindre eller minimaliserer minst, bug problemer ved rengjøring treet med varmt vann i et badekar regelmessig, rengjøring noen kutte enheter på anlegget med alkohol etter hver bruk, og avmerker for insekter før bringe et utendørs ficus tre i hjemmet ditt om sommeren.