Om bassenget

December 5

Vannet i svømmebassenget må ligge på en hårfin balanse. Holde vannet balansert vil sikre en trygg bading environmment, med lave nivåer av alger, bakterier og skadelige microoganisms. Testing bassengvannet ditt med et hjem kit regelmessig vil hjelpe deg når det er behov for oppmerksomhet.

Funksjoner

Bassenget kan være et trygt miljø for voksne, barn og spedbarn hvis godt vedlikeholdt. Kjemisk snakker, er et svømmebasseng med en pH lesing mellom 7.2 og 7.6 trygt. Gratis klor nivåer bør være i området 1 til 3 ppm. Disse målingene kan fås med en enkel måling-stil bassenget vann test. Disse kan utføres hjemme og krever ikke noen spesielle verktøy. Test kits vil også fastslå om vannet er for alkaliske.

Fordeler

Svømming i bassenget kan være et mye sikrere alternativ enn svømming på en strand, sjøen eller andre naturlig kroppen vann. Du vil ikke finne bitende skapninger, fiske-kroker eller knuste flasker i svømmebasseng vann. Siden en riktig vedlikeholdte basseng bør har klart vann, skal du kunne se eventuelle farer i ditt område for svømming.

Risikofaktorer

Svømming i bassenget som ikke har godt vedlikeholdt kan gjøre deg syk. På varme sommerdager, kan bakterier multipliserer raskt i svømmebasseng. Hvis bakterier er ikke rutinemessig ødelagt og fjernet fra puljen, får svømmere infeksjoner eller andre sykdommer. Rutinemessig kjemiske behandlinger, etterfulgt av daglige testing av bassengvannet ditt vil bidra til å holde bassenget balansert.

Misforståelser

Hvis et basseng har en sterk lukt av klor, trenger det egentlig mer klor. Lukten skyldes brukte klor som allerede har fanget skadelige bakterier og i bassenget. Klor sjokk behandling er nødvendig når bassenget har en lukt. En riktig klorerte pool bør har ingen lukt i det hele tatt. Når et riktig klor, er det nok av "free klor" molekyler i vannet, klar til å absorbere bakterier og avfall.

Identifikasjon

Det er lett å identifisere ren, trygg bassenget. Hvis vannet er klart, uten lukt og er bekreftet balansert av en vann test, er det trygt. Usikre bassenger har vanligvis grønt vann, noe som indikerer høy alger. Skyet basseng vann angir høye nivåer av alkaliske eller overdreven gjenværende klor. Vann som har en gul tint eller svart farge har problemer med overvekst av alger. Pool vann som har en sterk klor lukt må en klor sjokk behandling for å drepe bakteriene.