Naturlige måter å stoppe lukter toalettet boller

November 6

Naturlige måter å stoppe lukter toalettet boller

Toalettet boller kan rase bakterier og lukt. Disse lukt kan utgå fra bollen og påvirke bad samt omkringliggende områder med nese-rynker duften. Flere naturlig og billig lukt fjerning rense toalettet og eliminere lukt uten å bruke sterke kjemikalier.

Hvit eddik

Hvit eddik skjærer gjennom hardt vann buildup i et toalett bolle og også fjerner ubehagelig lukt drivende av kommode. Skrubbing innsiden av toalettet med hvit eddik og la det sitte i 30 minutter før spyling, du fjerner lukt og rengjør bollen. Gjenta prosessen til du ikke har noen flere lukt.

Natron

Folk har brukt natron i mange år for å holde ulike elementer uten lukt. Dryss natron i toalettet, sørge for brus dekker sidene. Med en scrub pensel, skrubbe innsiden av bollen for flere sekunder, så la bakepulver sitte i toalettet uforstyrret i én time. Etter at du tømme bollen for å fjerne rester bakervarer brus, bør toalettet være fri for lukt.

Boraks

Brukes til å rense en rekke overflater, hjelper boraks eliminere lukt samtidig la toalettskålen skinnende rene. Som bakervarer brus, boraks kommer i en pulverisert form og ligger i Klesvask midtgangen i de fleste dagligvarebutikker. For å bruk boraks å fjerne lukt et toalett bolle, dryss 1 kopp pulveret direkte i bollen og skrubbe toalettet ren. Vent noen minutter før spyling.

Betraktninger

Før du forsøker å rense eller fjerne lukt toalettskålen, skylle toalettet fjerne enhver skittent vann eller avfall. Utføre en grundig rengjøring på bollen en gang i uken for å holde det se og lukte sitt beste. Hvis, etter å fjerne dem, forblir lukt, må du kanskje et mer alvorlig problem, for eksempel voksen ring trenger å skiftes.